De leukste filmpjes van You Tube!

03 May 2008

De leukste filmpjes van You Tube!

Sinds de komst van het internet zijn we allemaal een schat aan informatie rijker. Alles wat je wilt weten valt op het internet terug te vinden, mits je op de goede manier zoekt. Ik vertoef elke week meerdere uren op het net, en hoewel het meestal om werk gaat, kan ik ook erg genieten van sites zoals die van YouTube. De meest hilarische filmpjes vind je daar terug! De komende weken laat ik een paar van mijn favoriete filmpjes hier zien! Kijk, geniet en lach met me mee!

Sinds een paar jaar zijn er weer veel talentenshows op de televisie. Wie het mooist kan dansen, schaatsen of zingen. Solo of in een bandje, voor jongeren en voor mensen die al wat langer geleden stemrecht kregen. Voor iedereen is er wel een plekje in een show, lijkt wel. Sommige van deze programma’s zitten erg goed in elkaar en heel vaak ontdek je fantastische talenten. In Amerika heb je het populaire ‘America’s got talent’ en deze titel doet de show beslist eer aan want er is ongelofelijk veel talent, blijkt wel!

Eén van de performers die veel indruk op me maakte is Terry Fator. Hij wist met zijn fantastische talent het fenomeen buikspreken weer op de kaart te zetten. Niet alleen zie je zijn lippen niet tot nauwelijks bewegen, ook heeft hij een echt leuke, vaak ontroerende act en klinkt de zang nog mooi ook. Hij heeft duidelijk veel, veel talent!

Er zijn meer filmpjes van deze man op YouTube te vinden, kijk dus beslist ook eens bij de gerelateerde filmpjes, dan zie je ze vanzelf!

Groetjes,

Marco.