De najaarstour, het is zover!

23 September 2014

De najaarstour, het is zover!

We zijn weer begonnen! Op 20 september trapte ik de najaarstour af in mijn geliefde Alkmaar om vervolgens weer een flink aantal plaatsen in Nederland en België aan te doen. Dat ik er erg veel zin in heb, dat mag duidelijk zijn!
Onderstaand geef ik jullie graag nog even een overzicht van de zalen die mijn bandje en ik aan zullen doen tijdens deze najaarstour. Voor de meeste zalen zijn geen kaarten meer te koop maar misschien zijn er nog kaarten vrijgekomen en dan hebben jullie dus nog de kans de Duizend Spiegels Tour bij te wonen voordat deze op 31 oktober in Eindhoven ten einde komt. Ik zou zeggen: probeer het en scoor een kaartje!

Omdat we regelmatig vragen krijgen van mensen die tickets hebben gekocht via diverse ticketbureau’s waarvan blijkt dat deze de kaarten niet kunnen leveren en veel te veel vragen voor een kaartje wil ik jullie dringend adviseren alleen via de officiële kaartverkoop kaarten aan te schaffen en niet via de vele ticketbureau’s. Niet alleen ben je dan niet eens verzekerd van kaarten, bovendien betaal je dan veel meer voor je kaartje. Twijfel je of een kaartverkoper wel officieel is kijk dan even op www.weetwaarjekoopt.nl
 

   
za 20 sept. Wielerbaan Alkmaar
vr 26 sept. Rodahal Kerkrade
do 2 okt.
vr 3 okt. 
Popcentrum 013 Tilburg
Popcentrum 013 Tilburg
wo 8 okt.
do 9 okt.
TivoliVredenburg Utrecht 
TivoliVredenburg Utrecht 
di 14 okt. Martiniplaza Groningen
za 18 okt. Muziekcentrum Enschede 
zo 19 okt. Muziekcentrum Enschede
vr 24 okt. Ethias Theater Hasselt, België 
za 25 okt. Omnisport Apeldoorn
di 28 okt. Kursaal Oostende, België 
wo 29 okt. Kursaal Oostende, België 
vr 31 okt. Klokgebouw Eindhoven 


Groetjes,

Marco