De Photohunt is gewonnen door…

02 January 2017

De Photohunt is gewonnen door…

Een nieuw fris jaar is weer gestart, maar dat betekent ook dat december is afgesloten en ik de tweede winnaar van de Photohunt bekend mag maken! Maar bij de start van een nieuw jaar horen nieuwjaarswensen en daarmee wil ik allereerst beginnen. Voor 2017 wens ik jullie een goede gezondheid, een portie geluk en heel veel liefde. Maar ook hoop ik dat 2017 ons wat meer verdraagzaamheid in de wereld brengt. Mijn wens voor jullie in 2017: voel je gelukkig met dat wat er is en probeer niet teveel te kijken naar dat wat er ontbreekt. Dat het maar een mooi, gelukkig, en gezond nieuwjaar mag worden voor jullie allen!

De Photohunt in de vernieuwde Borsato-app is nog maar twee maanden geleden van start gegaan en wat vind ik het leuk om te zien hoeveel mensen hier iedere dag weer aan meedoen! Ook ik heb de pushnotificatie aanstaan en bekijk vaak wie er bij een hunt gewonnen heeft en welke invulling jullie aan de opdracht hebben gegeven. Vooral bij de foto’s waar echt moeite gedaan moet worden vind ik het tof te zien hoe snel men reageert. Wanneer de opdracht bijvoorbeeld een hunt is waarbij de foto genomen moet worden bij een kassa of met een bepaald aantal personen, is dat niet altijd even gemakkelijk. Je bent niet altijd bij de kassa of er zijn niet altijd zoveel personen in de buurt, je moet dan echt moeite doen om hier de felbegeerde 10 punten te winnen en het verbaast me elke keer weer hoe snel de eerste foto’s verschijnen! Ondanks dat het maar een spelletje is, is het geweldig om te zien hoe enthousiast jullie zijn. Soms moet er ook wel streng gecontroleerd worden op de foto’s. Selfies met een afbeelding op een tablet of PC worden altijd afgekeurd. Maar een opdracht waarbij wordt aangegeven dat het bij ‘iets’ moet zijn, dan bedoelen we ook echt bij en niet van een afstand afgenomen of met een plaatje van dat iets. Je moet het bij wijze van spreken kunnen aanraken! Als de opdracht is met een poes of een Porsche of een pollepel, of een glaasje frisdrank of een rode auto bedoelen we ook een echte poes, Porsche, pollepel, glaasje frisdrank of een rode auto. Dus geen speelgoed, haha!
Een foto van een foto keuren we altijd af, het gaat er echt om dat je op dat specifieke moment een foto van de opdracht maakt.
Over het algemeen is het ook wel een kwestie van heel veel geluk hebben; heb jij toevallig net een rietje in huis, of de clownsneus die net als opdracht is genoemd? Dan heb je dus geluk! Maar is de opdracht bij de kassa van de supermarkt, dan is het de vraag of je bereid bent op je fiets te stappen en naar de supermarkt te rijden in de hoop dat je het snelste bent. Of naar die rode auto in de straat of dat bord wat aangeeft dat je er niet mag parkeren.
En… uiteraard moet het altijd duidelijk zijn dat het een selfie is! Je moet er zelf dus ook opstaan!

Deze maand was het wel een heel spannende race en wisselden de nummers 1, 2 en 3 zich de hele tijd af. Op 30 december was het eigenlijk al duidelijk dat de race gelopen was. De nummer 1 stond al met meer dan 12 punten voor en dat was met nog slechts één hunt te gaan, niet meer in te halen.

Angela Benjamins is de winnares van de maand december!

Gefeliciteerd Angela, jij hebt een unieke Borsato bluetooth muziekbox met ledverlichting gewonnen. Sluit via bluetooth je telefoon erop aan en je kunt waar je ook maar bent mijn muziek beluisteren! Wil je mijn fanclub even een mailtje sturen met je adresgegevens zodat zij weten waar dit leuke boxje heen kan?

Nu de teller in januari weer op 0 is gezet maakt iedereen weer opnieuw kans op prachtige prijzen, de eerste twee hunts zijn alweer geweest, maar er staan er nog 29 voor je klaar! Succes allemaal en… ik hou jullie foto’s in de gaten!

Groetjes,

Marco