De première van ‘Heksen Bestaan Niet’

17 June 2014

De première van ‘Heksen Bestaan Niet’

Afgelopen zondag was het Vaderdag en als vader van drie kinderen betekent het ook dat dit meestal een dag is waarop ik door mijn kinderen heerlijk in de watten wordt gelegd. Nu had ik over afgelopen zondag ook niets te klagen maar deze dag was voor mij eigenlijk vooral TrotseVaderdag!

Zondag vond in het Cinemec in Ede de première plaats van de nieuwe Nederlandse film ‘Heksen Bestaan Niet’. Deze première had iets heel speciaals want onze zoon Senna speelt een rol in deze film en ook mijn vrouw Leontine is hierin te bewonderen. Het was niet de eerste première die wij als gezin bijwoonden maar wel de eerste première waarin ook Senna centraal stond! 











Natuurlijk hadden we al wat stukjes gezien en was ik meerdere keren bij de opnamen aanwezig. Alles dat ik tot aan de première had gezien was al zo veelbelovend en Senna deed het zo goed! Ook naar Leontine heb ik met grote ogen zitten kijken want dat mijn lieve vrouw zich zo kon transformeren tot een nare sterrenheks, dat is echt wel schrikken, haha. De film zelf overtrof al mijn, toch al hooggespannen, verwachtingen. Helemaal onbevooroordeeld zat ik natuurlijk niet in de zaal maar wat is het een leuke film geworden! Sharon Doorson speelt ook een rol in deze film en dat maakte me als haar coach weer extra trots want wat doet die meid het goed! Eva Simons, Do, Bas Muijs, Aliyah Kolf en Jörgen Raymann zijn ook een aantal van de klinkende namen die in deze film schitteren en natuurlijk waren ook zij bij deze première aanwezig. 


Senna was op een leuke manier gespannen voor de première en was zo enthousiast dat het eindelijk zover was. Dat werkt enorm aanstekelijk! Senna is een heel vrolijk en creatief mannetje en het acteren trekt hem enorm. Senna vond het maken van deze film een geweldige ervaring en ik kan je verzekeren dat, net als bij Jada, bij hem ook het acteerbloed door zijn aderen raast.

‘Heksen Bestaan Niet’ is een film die ik jullie zeker wil aanraden, niet alleen vanwege de acteerprestaties van Senna en Leontine, het is vooral een ontzettend leuke familiefilm geworden. Om jullie nog even extra te prikkelen kun je hier naar de trailer kijken. Als die je nog niet naar de bioscoop laat rennen?!?!?

Groetjes,

Marco