De TMF-Awards komen eraan!

17 March 2005

De TMF-Awards komen eraan!

Jullie hebben het ongetwijfeld al gehoord, samen met VJ Renate en mijn maatje Ali zal ik een deel van de presentatie van de TMF-Awards voor mijn rekening nemen. Voor mij is dit een hele nieuwe ervaring. Ik vind het erg spannend maar ik heb er ook heel veel zin in!

Op 1 april barst het spektakel weer los, dan zal voor de tiende keer de TMF-Awards uitgereikt gaan worden in een bomvol Ahoy. Dit is een enorm contrast met de eerste keer. 

Toen werden deze awards op 6 maart 1996 uitgereikt in de kantine van de TMF studio in Bussum. En nu, tien jaar later, is het evenement uitgegroeid tot een spektakel van jewelste. De kantine van TMF werd in 1997 ingeruild voor de Statenhal in Den Haag. Maar ook de Statenhal bleek te klein voor dit evenement en dus werd er uitgeweken naar Ahoy’ in Rotterdam. En ook dit jaar is Ahoy’ the place to be!! 

De kaarten voor deze TMF-Awards waren in een mum van tijd uitverkocht, nog voordat men wist welke artiesten er op gaan treden. Inmiddels zijn er al enkele namen vrijgegeven waaronder Kane, Within Temptation, Lange Frans en Baas B en Jamie Cullum

Zoals ik dus al eerder zei, dit jaar neem ik dus samen met Ali B en Renate een deel van de presentatie voor mijn rekening. Stiekem betrap ik mezelf er toch op dat ik er best een beetje nerveus voor ben. Ik ben het natuurlijk wel gewend om voor een groot publiek te staan maar het presenteren is voor mij eigenlijk nieuw. Ik vind het dus heel spannend maar ik weet zeker dat Renate, Ali en ik er samen met jullie een te gekke avond van zullen maken!

Wisten jullie al dat er tegelijkertijd ook een te gek outdoor event gehouden wordt? Live at the Bridge speelt zich af tegen het decor van de Erasmusbrug aan de Wilhelminapier in Rotterdam. Live Music, o.a. met DJ Tiësto, live overschakelen naar Ahoy’, het kan allemaal! 

Live at the bridge is tussen 21:00 en 23:30 en gratis, maar je moet wel één van de 8000 toegangskaarten in je bezit hebben, die vanaf 25 maart te verkrijgen zijn.

Groeten,

Marco.

P.S.   Stemmen kan nog steeds! Best Male Artist & Artist of the Decade…!