De Vrienden van Amstel LIVE 2017!, ik ben erbij!

09 January 2017

De Vrienden van Amstel LIVE 2017!, ik ben erbij!

Hè, hè, eindelijk mag ik vertellen dat ik dit jaar in de line up zal staan van de Vrienden van Amstel LIVE 2017! en wat vind ik het weer gaaf hier deel van uit te mogen maken! En het heerlijke hiervan is dat ik helemaal niet zo lang meer hoef te wachten want op 19 januari a.s. barst het spektakel in Ahoy Rotterdam al los! 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27 en 28 januari zullen in het teken staan van de Vrienden van Amstel LIVE!

In 2013 deed ik, na jaren als toeschouwer aanwezig te zijn geweest, voor het eerst mee als artiest aan VvAL en wat was dat toch een feestje! Niet alleen voor de bezoekers, maar reken er maar op dat het voor de artiesten minstens zo’n feestje is. Er heerst altijd een uitbundige sfeer in Ahoy en dat heeft zijn weerslag op iedereen; bezoekers, artiesten en crew. Met de collega-artiesten hebben we veel lol, maar ook fijne gesprekken omdat we elkaar een aantal dagen achter elkaar zien en langere tijd met elkaar doorbrengen. Het zorgt ervoor dat we tijdens VvAL eigenlijk allemaal heel hecht zijn en de banden weer even worden aangehaald. Wat de Vrienden van Amstel Live daarnaast nog eens heel bijzonder maakt zijn de bijzondere samenwerkingsverbanden tussen collega-artiesten onderling. Er worden duetten gezongen tussen artiesten voor wie een samenwerking misschien helemaal niet zo logisch klinkt omdat ze bijvoorbeeld een heel ander genre muziek maken maar als dat eenmaal op het podium samenkomt is dat te gek! Zo mocht ik in 2013 plaats nemen in de vliegende pianobar met Roel van Velzen, Jeroen van Koningsbrugge en Paskal Jakobsen terwijl we vliegend door Ahoy ieder een liedje van een gerespecteerd collega zongen. Zo nam ik ‘Kronenburg Park’ van Frank Boeijen voor mijn rekening terwijl bijvoorbeeld Paskal ‘Zij Gelooft In Mij’ van André Hazes zong. 
Ook in 2014 mocht ik deelnemen en mocht ik onder andere een duet met mijn held Frank Boeijen zingen. Helaas kon ik, vanwege een TIA die ik tijdens deze serie kreeg, niet de gehele serie afmaken. Ik kijk nog wel met een heel goed gevoel op die serie terug, ondanks dat ik het niet kon afmaken.

En nu dan de Vrienden van Amstel LIVE 2017! Gastheer/presentator Xander de Buisonjé heeft helaas moeten besluiten zijn stokje over te dragen, maar heeft een paar supergastheren gevonden in Nick en Simon! Vandaag werd er een deel van de line up bekend gemaakt tijdens een persmoment en die eerste namen deel ik graag vast met jullie! De Golden Earring, VanVelzen, Rowwen Hèze, Douwe Bob, Diggy Dex, Nicky Romero, BLOF, Typhoon en ik zijn de eerste namen die bekend gemaakt werden. Bij de Vrienden van Amstel LIVE! houden we van verrassingen en later zullen er nog meer namen bekend worden.
Wat ik ga zingen en met wie ik dat eventueel zal ga doen, dat ga ik nog zeker niet verklappen omdat juist het verrassingsmoment bij de Vrienden van Amstel LIVE! altijd sterk vertegenwoordigd is. Dat ik jullie zal gaan verrassen, dat staat vast.

Ik heb er zin in! De kaarten voor deze editie zijn al heel lang stijf uitverkocht dus als je een kaartje hebt? Geluksvogel, ik ga je zien!!

Groetjes,

Marco