De Vrienden van Amstel LIVE 2018!

20 January 2018

De Vrienden van Amstel LIVE 2018!

De twintigste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! is begonnen en het is zo te gek om met deze vrienden het podium te mogen delen en 14 avonden voor een enthousiast publiek te staan! De jubileumeditie ging van start met een grootse opening van ‘This Is What It Feels Like’ met DJ Armin van Buuren, Nick & Simon, Mr Probz, Nielson, VanVelzen, Marcel Veenendaal, Paskal Jakobsen, Jan Dullens en ondergetekende. De toon was direct gezet en het publiek stond meteen in de fik!

De Vrienden van Amstel LIVE! heeft een rijke historie en is uitgegroeid tot een feest dat zijn weerga niet kent en waar iedereen bij wil zijn!
Kenmerkend zijn het grote aantal van bijzondere duetten en samenwerkingen waarin vriendschappen centraal staan. Dit jaar maar liefst 32 duetten tijdens het drieëneenhalf uur durende spektakel!
 


Die vriendschap, de collegialiteit, het broederschap, was ook de basis voor het opnieuw inzingen van ‘Vrienden’, een nummer van mijn album’ Thuis’.
Want samen met André Hazes, Nick & Simon, Jeroen Van Koningsbrugge, Diggy Dex, Xander de Buisonjé en VanVelzen heb ik het nummer opnieuw ingezongen. Dit lied, dat we tezamen inzongen, werd themanummer van De Vrienden van Amstel LIVE! en daar ben ik ongelooflijk trots op! ‘Vrienden’ is een heel bijzonder nummer voor me geworden. Tijdens onze trip op Ibiza is een deel van de clip opgenomen en ook zitten er elementen in van die eerste #vval avond in poptempel Ahoy Rotterdam. Dat was dus heel snel monteren vrijdagochtend, maar het resultaat mag er zijn!Iedere avond zullen we met dit lied afsluiten, het is iedere keer weer een bijzonder moment! Gelukkig mag ik er nog heel wat avonden staan, het is zo te gek!
Ik ga ook niet alles verklappen wat er gebeurt op het podium… Humberto Tan heeft ook genoten, hij heeft zelfs de uitzending van RTL Late Night backstage gedaan!

Mocht je thuis mee willen zingen en proeven van de sfeer van ‘Vrienden’ dan is hier de link.


De Vrienden van Amstel LIVE is een kroeg waar iedereen zich thuis voelt, waar je ook vandaan komt!
Aan welke vriend denken jullie als je de videoclip ziet?
 


Groetjes

Marco

P.S. Dagelijks krijgen we de meest spectaculaire foto’s van Paul Bergen, SetVexy en Rutger Geerling. Dank jullie wel!