De Vrienden van Amstel LIVE! 2019, Ik ben erbij!

16 January 2019

De Vrienden van Amstel LIVE! 2019, Ik ben erbij!

Het is weer bijna tijd voor De Vrienden van Amstel LIVE! En wat heb ik hier vorig jaar, tijdens de twintigste editie, van genoten. Wat een ontzettend mooie tijd is dit geweest. Zo mooi dat ik jullie mag gaan vertellen dat ik de éénentwintigste editie weer één van de artiesten zal zijn. Samen met mijn collega-artiesten gaan we er op 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25 én 26 januari weer een onwijs mooi feestje van maken in Rotterdam Ahoy!

De Vrienden van Amstel LIVE! begon op 15 januari 1998 onder de naam De Heeren van Amstel LIVE! Dit was tevens de naam van de eerste opnamelocatie: een typisch Hollands bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. De titel werd veranderd in De Vrienden van Amstel LIVE! om niet de indruk te wekken dat er alleen maar heren optreden en omdat het later ook in andere cafés in het land werd opgenomen. De grootste kroeg van Nederland opende in 1999 haar deuren in Rotterdam Ahoy.
Het evenement is uitgegroeid tot een toonaangevend muziekevenement in Nederland waarin allerlei verschillende muziekstijlen samenkomen met verrassende samenwerkingen tussen de artiesten. Ook zijn er spectaculaire decors met special effects.


Wat opvallend is, is dat De Vrienden van Amstel LIVE! altijd heel erg snel is uitverkocht. Tijdens de editie die spelende is, gaat de kaartverkoop voor de volgende editie al van start en mocht je er dus bij willen zijn, zal je dan ook snel moeten bestellen. Doordat de kaartverkoop zo vlug gaat, geeft het al aan wat voor uniek evenement het is. Een feest dat je een keer mee moet maken!

Ik kijk er ontzettend naar uit en ik kan jullie vertellen dat er onwijs leuke samenwerkingen zijn, dit wil je niet missen! Zie ik je daar?
De registratie van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ is op zaterdag 2 februari te zien om 20.00 uur op SBS 6.
 
Groetjes,

Marco