De winnaar van de eerste Photohunt is…

01 December 2016

De winnaar van de eerste Photohunt is…

Met de komst van de geheel vernieuwde Borsato-app is er een superleuk nieuw item toegevoegd, namelijk de photohunt
Zoals jullie weten ben ik dol op fotografie en dat is, naast muziek en duiken, een enorme passie van mij. Ik wilde met die passies ook iets doen met de nieuwe app en daarom is de photohunt toegevoegd.

Wat is nou precies een photohunt? Iedere dag verschijnt er een nieuwe opdracht op de app en iedereen die zich heeft aangemeld krijgt iedere dag diezelfde opdracht. Je kunt elk moment van de dag zien wanneer de volgende hunt beschikbaar komt. Wie als eerste aan de foto opdracht heeft voldaan, krijgt 10 punten. Iedereen die hem daarna nog toevoegt krijgt 2 punten. Een maand lang strijden we om de hoogste score en de meeste punten en dan maken we de balans op. Op de 1e van de maand start er een nieuw hunting season.

Wie na een maand de meeste punten heeft verzameld, wint een passende prijs en die varieert maandelijks. Dat kan een luxe Merchandise-Pakket zijn bijvoorbeeld, maar ook een high tea met mij of gezellig varen. 
De opdrachten van een photohunt zijn niet heel moeilijk zodat iedereen de kans krijgt hieraan mee te doen. Het gaat om een combinatie van een beetje geluk hebben en de moeite die je bereid bent te doen.
Deze maand hadden we bijvoorbeeld de opdracht jezelf te fotograferen met een kopje koffie, tijdens het sporten of wanneer je knipoogt. Ook wilde ik graag foto’s zien met een opgeblazen ballon in de hand of met een pizza. Het is superleuk om te zien hoeveel mensen zich al hebben aangemeld en ik volg jullie foto’s op de voet, hoor! Ik vind het te gek om te zien hoe snel jullie reageren en hoe ontzettend snel sommigen zijn met een foto. 
 


Soms is het ook echt niet makkelijk. De foto van jezelf op een NS station probeerden veel mensen te maken met behulp van de computer of tablet. Maar als je een foto maakt met de opdracht op de tablet hoef je nooit van de bank af voor je foto, haha, dus dat is niet de bedoeling. Het gaat er echt om dat je toevallig net in de buurt van een station bent of bereid bent snel die kant op te fietsen. De Belgen mogen uiteraard op een Belgisch station poseren.
Bij de opdracht ‘jij met een stropdas om’ probeerden ook veel mensen te smokkelen. Ik zag sjaals en zelfs een slinger. Maar een stropdas is een stropdas, dus foto’s die niet aan de opdracht voldoen worden verwijderd. De punten voor die foto verdwijnen dan natuurlijk ook, dus wees er zeker van dat je een foto plaatst die aan de opdracht voldoet.

Hoewel de eerste photohunt 20 november online kwam en het dus een korte maand is, vind ik het toch leuk om over november al een eerste winnaar uit te roepen zodat iedereen die vanaf vandaag weer meedoet ook gelijk meedoet voor de hoofdprijs. De winnaar over de maand november is Mariska Moes en zij wint een te gekke prijs! Mariska, jij krijgt van mij een prachtige polaroid camera omdat je niet alleen heel trouw meedoet maar ook steeds supersnel bent. Gefeliciteerd! Ik zorg ervoor dat deze zo snel mogelijk jouw kant op komt!

Vandaag start dus een nieuwe maand voor de photohunt en als je je nog niet hebt aangemeld kun je dat via de app alsnog doen. Meedoen is niet alleen heel erg leuk, ik kan jullie zo ook goed volgen en dat vind ik dan weer heel erg leuk!
 


Er staan weer hele leuke opdrachten voor jullie klaar en ik ben heel benieuwd naar jullie deelname in december! 

Groetjes,

Marco