De winnaar van de Photohunt april is…

02 May 2017

De winnaar van de Photohunt april is…

Je gelooft het haast niet, maar de maand april is alweer voorbij en dat betekent dat de vijfde maand van dit jaar is aangebroken en de winnaar van de zesde editie van de Photohunt bekend is. Wat kwamen er weer hele leuke enthousiaste foto’s voorbij! Bij één van de opdrachten moest je een foto van jezelf op een weegschaal maken. (Dit mocht overigens ook met één been op de weegschaal haha!) 
En wat blijft het toch leuk om te zien hoe creatief sommigen hiermee dan weer mee omgaan. Er werden allerlei taferelen uit de kast gehaald om het getal op de weegschaal onherkenbaar te maken, zelfs als ze hiermee de tien punten niet meer haalden.

We proberen de hunts af te wisselen met makkelijke opdrachten, maar ook moeilijkere opdrachten, waarbij je verplicht bent om het huis te verlaten. Bij sommige opdrachten moet je bijvoorbeeld naar het bos, naar de supermarkt of naar een brievenbus om de felbegeerde 10 punten te scoren.
Sommigen van jullie doen al vanaf het begin dat we zijn begonnen met de Photohunt mee. Ik zie jullie groeien in het maken van ‘selfies’ haha. De paarden en de lammetjes gaan dan ook maar al te graag met jullie op de foto!
 


We willen heel graag dat iedereen even veel kansen maakt op de hoofdprijs, daarom stellen we het op prijs als iedereen zich netjes aan de regels van de Photohunt houdt. Zo wordt ook de moeilijkheidsgraad opgehoogd. Jullie zijn goed op weg met het maken van selfies. Bij de opdrachten van de Photohunt moet je zelf dus zichtbaar op de foto staan. Maak dus geen foto van foto’s of alleen van het voorwerp waarmee je een foto moet maken. Je moet ook echt zelf in beeld te zien zijn en de foto ter plekke maken. Het is tenslotte een selfie. We houden samen heel goed in de gaten of jullie je netjes aan de regels houden haha! 

We hebben al ontzettend leuke prijzen mogen weg geven, waaronder een polaroidcamera, een unieke Borsato bluetooth muziek box met ledverlichting, een luxe thee-pakket en een pizzarette met mijn eigen logo erop. 
De Photohunt van deze maand was heel erg spannend! De winnaar heeft net op het randje de hoogste score weten binnen te halen met een hele leuke opdracht. Je moest een foto maken met mijn favorieten ijssoort, namelijk een dubbellikker.
Ik zal jullie niet langer in spanning houden. De Photohunt van deze maand is ook deze maand gewonnen door fanatieke Manon Lesparre, gefeliciteerd! Manon, jij wint een exclusief merchandise pakket. Dit pakket is nog nergens te koop, je zult de eerste zijn die dit pakket mag ontvangen! 
 


Vorige maand viel mijn oog op Bea van Rumpt-Rädecker en kreeg zij de orginaliteitsprijs. Deze maand zet ik Mireille De Kort Smits in het zonnetje. Ze doet altijd fanatiek mee en lacht werkelijk op élke foto! Dat beloon ik graag met een Smartwares Lightbox!
Hiermee weet je vast wel raad Mireille, aangezien je binnenkort een hele mooie leeftijd gaat bereiken, haha
Ook wil ik een lichtje werpen op de werkgroep Fanclubdag. Zelfs tijdens een meeting laten deze dames en heer letterlijk alles uit de handen vallen om deel te nemen aan de Photohunt. Ze gingen dan ook maar al te graag met zijn allen en niet te vergeten de bal op de foto.

Vanaf gisteren staat de teller weer op nul en mogen jullie weer met net zo veel enthousiasme gaan strijden om de meeste punten. Ik zit al klaar om jullie creatieve foto’s te volgen. Er komt elke dag weer een nieuwe opdracht in de Photohunt online, ook voor een aantal van deze opdrachten mag je je huis uit. Iedereen maakt dan ook weer evenveel kans op de hoofdprijs van deze maand.

Ik wil jullie heel veel succes wensen, zet hem op en… geniet!


Groetjes,
 
Marco