De winnaar van de Photohunt februari is…

02 March 2017

De winnaar van de Photohunt februari is…

De maand februari is altijd een korte maand waardoor het bij de photohunt deze maand dus heel belangrijk was om te excelleren. Je had tenslotte een aantal dagen minder om de felbegeerde 10 punten binnen te halen. Ik vind het zo leuk om te zien dat er elke maand meer en meer mensen mee doen en ik weet dat er zelfs mensen zijn die hun alarm hier voor aanzetten op de telefoon om klaar te staan om voor de felbegeerde 10 punten. De opdrachten variëren ook elke dag en ik vind het echt tof om te zien wat voor moeite er gedaan wordt om de juiste foto te scoren. En ondanks dat het in april pas Pasen is hebben er toch heel veel mensen al paaseitjes in huis, hahaha!


Het was heel lang een nek aan nek race, maar toch wist Manon Lesparre ook deze maand weer een voorsprong te nemen en liet ze de anderen met een aantal punten achter zich, waardoor er een paar dagen voor deze nieuwe maand al duidelijk was dat ze niet meer was in te halen. Gefeliciteerd Manon, ook deze maand mag jij je de winnaar noemen van de Photohunt! Deze keer is de prijs een heerlijk luxe thee-pakket. Zo kun je na al je geren en gevlieg, om de juiste en snelste foto te bemachtigen, ook even ontspannen op de bank met een lekkere kop thee!
 

 
Vorige maand stelde ik Anja als voorbeeld hoe zij op haar eigen manier plezier beleeft aan de Photohunt. En dat is natuurlijk ook de doelstelling van het spelletje, er veel lol aan beleven! Ook deze maand wil ik de aandacht even vestigen op iemand die dan wel geen winnaar is, maar wel een aantal ludieke en originele foto’s heeft geplaatst. Jacob ten Have is een van de weinige mannen die mee doet maar wat is het leuk om te zien hoe fanatiek hij is. Als de opdracht is: “Maak een foto van jezelf met… een pluche dier” dan neemt Jacob het zekere voor het onzekere en pakt hij alle knuffels die hij maar kan vinden en omringt zich hier dan mee. Maar ook een foto met een horloge, hij pakt het eerste de beste horloge dat hij maar kan vinden, dat dit dan een roze en veel te klein horloge is maakt niet uit, hahaha. Jacob jij wint deze maand de originaliteitsprijs! Wil je ons even een mailtje sturen waar we deze prijs naar toe kunnen sturen?
 
Met de start van de maand maart start ook het nieuwe huntingseason en staat de teller weer op nul!
Let op: de foto’s moeten altijd selfies zijn (en jij moet er dus ook op, niet alleen je hand of been) en speelgoed mag alleen als daar specifiek om gevraagd wordt.
Ook tablets en afbeeldingen op de pc kunnen we helaas niet goedkeuren. Het lukt je vast!

Blijf zo heerlijk fanatiek, doe de hunts die je kunt doen en heb vooral veel plezier!

Groetjes,

Marco