De winnaar van de Photohunt in september is…

01 October 2017

De winnaar van de Photohunt in september is…

Wat heerlijk dat ‘Thuis’ nu uit is! Er was sprake van een ware run op de tickets van de albumpresentatie in Paradiso en ook de clubtour was binnen no time uitverkocht. Ook de verkoop van het album gaat hard, fantastisch om zulke goede berichten te mogen ontvangen.

Maar ik heb de Photohunt natuurlijk ook in de gaten gehouden. Ik zag telkens een andere winnaar bovenaan staan, jullie maken de hunt daardoor wel echt erg spannend. Naarmate het einde van de maand in zicht kwam leken jullie wel fanatieker te worden en opvallend hoeveel items jullie ook in huis hebben. Zo zijn heel wat fans voorzien van een speelgoed-pinguïn en ook de gereedschapskist is tevoorschijn gehaald want de zaag was natuurlijk ook een item in de hunt. Veiligheid staat voorop en de brandblusser hoort blijkbaar eveneens tot de huisraad van velen, ik was behoorlijk onder de indruk! Heerlijk om te zien hoe gretig jullie meedoen allemaal, ik geniet er zo van!
 


Iedereen maakt echter evenveel kans, maar ook dit keer is Stefan de Groot iedereen te snel af en daarmee de winnaar van deze maand geworden, gefeliciteerd! Je krijgt de unieke schrijfmap die volgens mij prima bij je agenda past, zo snel mogeljk toegezonden.
Het was even zoeken naar een fan die ik ook kan verblijden met een leuke prijs maar Neske Bron sprong er echt uit. Ze had mijn cd ‘Marco’ in haar ijskast geplaatst waarbij ze ook nog een aantal hunts van vorige maand meenam. Hoop dat je de cd weer netjes op zijn plek hebt gelegd Neske, haha. Proficiat, jij verdient de orginaliteitsprijs, een bijzonder notitieboekje zodat je niets meer rondom mij vergeet, haha!
 


Volgende maand, of eigenlijk deze maand, wanneer de fanclubdag plaatsvindt, jaja, maken jullie weer kans om de hoofdprijs te winnen.
Niet alleen de herfst lijkt zijn intrede te hebben gedaan, maar het hunting season is ook weer geopend!
Ik kijk uit naar de capriolen die jullie uithalen om de felbegeerde tien punten te behalen, haha.
Heel veel succes!

Groetjes,

Marco