De winnaar van de Photohunt Juli is…

02 August 2018

De winnaar van de Photohunt Juli is…

Inmiddels zijn er alweer een aantal weken van de zomervakantie voorbij. Misschien heb je al lekker vakantie gehad en heb je heerlijk kunnen genieten van je vrije tijd of ga je misschien nog op vakantie? Ook ik heb nu vakantie en geniet dan ook op dit moment heerlijk met mijn gezin op de Griekse wateren. Heerlijk even tijd met elkaar, na de drukke periode die we hebben gehad is dit wel heel erg fijn! Maar ook al is het vakantie, ik spiek toch graag even naar jullie leuke selfies! Want vakantie of niet, jullie doen gewoon weer mee!

En wat zijn er toch weer creatieve selfies gemaakt, echt fantastisch om te zien wat jullie er van maken. Ik blijf er versteld van staan hoe snel jullie soms zijn met het maken van de gevraagde selfie. De opdrachten waren deze maand weer zeer verrassend, van Winnie the Pooh tot aan ramen lappen. En jullie deden weer gezellig mee, jullie ramen zullen wel lekker schoon zijn! En ik denk zelfs dat velen van jullie op 5 juli één van de wereldgerechten van Knorr hebben gegeten… haha.
 


De foto van Mireille de Korts Smits viel me ook op, niet omdat ze snel was, maar omdat ze liever wachtte tot haar vader thuis zou komen om zo een onbetaalbare foto te kunnen maken van hun samen. De vraag was om een foto te maken met de postbode. En laat haar vader nu een postbode zijn, zo leuk! De maand juli zit er op en dat betekent dat we weer een winnaar bekend gaan maken
.


We hebben iedere maand een winnaar, maar ook kijk ik altijd naar de foto’s die er voor mij uitschieten en de originaliteitsprijs hiervoor kunnen winnen. En deze maand vielen me de foto’s van Kimberly DeMulder op. Op bijna elke foto heeft ze iets Belgisch neergezet, erg leuk gedaan Kimberly! De Rode Duivels hebben zich vast gesteund gevoeld! Hiermee win jij een mooie leren sleutelhanger met jouw foto erop, gefeliciteerd!

We zien aan het eind van de maand altijd dat de spanning stijgt, iedereen doet z’n uiterste best, maar uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. Mariska van Niersen stond lange tijd bovenaan en ging echt heel goed , maar werd op de voet gevolgd door Miriam Korevaar. De ene dag had de één tien punten en de volgende dag had de andere deze tien punten weer. Het bleef spannend tot bijna de laatste dag want als je er weer tien punten bij kunt scoren ga je snel! Maar ook deze maand was Mariska iedereen te snel af en staat dus op de eerste plaats! Hiermee heb je dus een toffe rugzak gewonnen. Gefeliciteerd!

Willen jullie winnaars je adresgegevens mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat we het winnende pakketje naar jullie toe kunnen sturen?
 

We zijn weer gestart met een nieuwe maand, een maand waarin iedereen weer evenveel kans maakt om te winnen. Maar om te winnen hoef je niet iedere dag mee te doen, want ook al maak je er een paar en zijn ze bijvoorbeeld erg origineel en vallen ze mij op dan zou jij zomaar eens die originaliteitsprijs kunnen winnen. Ik kijk uit naar jullie selfies, maar blijf alert en zorg dat ik jou altijd zie en dat datgene waar we om vragen ook duidelijk in beeld is. En… geen speelgoed of computerschermen, tenzij daar specifiek om gevraagd wordt!
Voor degene die nog vakantie heeft, geniet er lekker van en veel huntplezier! 

Groetjes,

Marco