De winnaar van de Photohunt juni is…

04 July 2017

De winnaar van de Photohunt juni is…

De zon heeft zich inmiddels al regelmatig laten zien en de zomer is dan ook overduidelijk begonnen, waarmee voor de meeste mensen ook de vakantieperiode voor de deur staat. De maand Juni is echt omgevlogen en dat betekent dat we de naam van de winnaar bekend kunnen maken. Zo leuk om te zien dat jullie zo blijven genieten van het uitvoeren van de opdrachten en het jagen op de hoogste score, Het levert dan ook wel weer hele leuke plaatjes op. Het blijft verbazingwekkend hoe snel jullie soms zijn, zelfs bij de moeilijke opdrachten. Ik kan me zo voorstellen dat niet iedereen bijvoorbeeld een brug of een brandweerauto in de buurt heeft, maar ook voor de slager en de waterkant moesten jullie toch echt even de deur uit. Haha, ik ben eigenlijk ook wel heel benieuwd bij wie jullie achterop de fiets zijn gesprongen. Ook binnenshuis waren er weer leuke opdrachten bij. Een duik in je kledingkast voor een outfit volledig in rode stijl bijvoorbeeld, of met een foto van jou en mij.  
 


Hoewel de spelregels van de Photohunt inmiddels voor de meesten van jullie vast wel duidelijk zijn, wil ik ze toch nog graag even hier benoemen. De belangrijkste regel is dat jij zelf duidelijk zichtbaar op de foto moet staan, het is tenslotte een selfie. Dat betekent dat een foto van alleen je benen en voeten, of alleen het voorwerp niet goedgekeurd zal worden. Ook wanneer het voorwerp niet klopt, bijvoorbeeld een speelgoedexemplaar in plaats van het echte voorwerp kunnen we dat echt niet goed rekenen. Sommige opdrachten hebben een hoge moeilijkheidsgraad om jezelf goed met het voorwerp op de foto te zetten. Dat vergt de nodige creativiteit, maar dat is juist de uitdaging in dit spel. Dat maakt het extra leuk! Foto’s waar je zelf en het voorwerp niet goed zichtbaar op staan worden afgekeurd, want ik wil echt jou zien! 
We doen ons best om de opdrachten zo gevarieerd mogelijk te houden, schiet jou nog één of meerdere leuke ideëen te binnen die we kunnen gebruiken, mail ze dan gerust naar info@borsato-fanclub.nl en wie weet zie je jouw idee op een dag terug in de Photohunt.
 
Elke maand is het weer spannend wie uiteindelijk de hoogste score weet te verzamelen, maar deze keer was het al voor het einde van de maand een duidelijk gelopen race. Mariska Moes was wederom razendsnel met het uitvoeren van de opdrachten en wist daarmee heel vaak de tien punten binnen te halen, wat haar de hoogste eindscore opleverde. Wauw Mariska, wat ben jij ontzettend goed in dit spelletje. Gefeliciteerd, jij hebt de Photohunt van de maand juni gewonnen en dat wordt beloond met een unieke schrijfmap! Hij komt zo snel mogelijk naar je toe, Mariska!

 


Vorige maand ging de originaliteitsprijs naar Anja van den Daele, omdat ze bij elke foto, die ze in de app postte een humoristisch tekstbordje had geplaatst, wat de foto’s een extra komisch tintje gaf. Dit vond ik zo creatief en ontzettend leuk bedacht, dat ik haar hiermee graag even in het zonnetje zette. Ook deze maand heb ik jullie foto’s weer met heel veel interesse bekeken en mijn oog viel op de foto’s van Rebecca Struik-Mooij. Rebecca heeft namelijk bij elke opdracht, die ze deze maand in de Photohunt uitvoerde, een ander hoedje of pruik op. Haha ik waande me weer even een aantal jaren terug. In 2009 plaatste ik namelijk dagelijks een mugshot op mijn Twitter, dat is een fotootje van hoe ik er op dat moment uitzie. Ik vond het alleen niet zo leuk om maar iedere dag een bijna identiek fotootje te plaatsen en daarom dook ik onder andere eens in de verkleedkist van mijn kinderen waar ik heel veel hoedjes, pruiken en dergelijke in vond. Rebecca had toen het geweldige idee om tijdens de fanclubdag mensen dingen mee te laten nemen, die ik voor mijn dagelijkse mugshot kon gebruiken. Op die manier kon ik mijn hobby van de mugshot nog veel langer voort laten duren. En zo kreeg ik dus vier dozen vol met maskers, hoedjes, mutsen etc. Ik vind het dan ook geweldig dat Rebecca nu bij het uitzoeken van haar eigen verzameling het idee opvatte om een soort mugshots te maken van de Photohunt opdrachten. Ik heb hartelijk moeten lachen om je soms hilarische plaatjes en ik geloof het meteen dat je heel veel plezier hebt gehad met het maken hiervan. Rebecca, jij verdient de originaliteitsprijs van deze maand! Een uniek hoedje komt jouw kant op!
 

 
Inmiddels staat de teller weer op nul en is er voor iedereen weer evenveel kans op de hoofdprijs. Ik ben heel benieuwd naar hoe jullie de komende opdrachten weer gaan uitvoeren en verheug me al weer op jullie foto’s en creativiteit. Heel veel succes en ik hoop dat jullie vooral ook blijven genieten van het uitvoeren van de opdrachten. 
 
 
Groetjes,
 
Marco