De winnaar van de Photohunt maart is…

31 March 2017

De winnaar van de Photohunt maart is…

De lente is begonnen, het zonnetje schijnt en hoewel de dagen langer lijken te duren, doordat het ’s avonds langer licht is, is ook deze maand voorbijgevlogen. En dat betekent dat het weer tijd is om de winnaar van de Photohunt bekend te maken. Deze maand zaten er weer ontzettend leuke opdrachten bij en ik vind het zo leuk om te zien hoeveel moeite iedereen doet om de tien punten binnen te halen. Bijvoorbeeld bij de opdracht om een foto van jezelf te maken in de bioscoop hebben een aantal van jullie zelfs hun plannen voor die dag omgegooid om die felbegeerde hoogste score binnen te kunnen halen. En ook voor een Big Mac reden jullie graag even een extra straatje om. Haha en zelfs voor een foto met een zelfgemaakte tekening van mij draaien jullie je hand niet meer om. Ik vind het geweldig dat de Photohunt zo blijft leven, jullie iedere maand weer zo heerlijk fanatiek zijn en jullie er zoveel plezier aan beleven. 
 
Om het spel eerlijk te laten verlopen houden we goed in de gaten of iedereen zich wel aan de regels houdt en bekijken echt iedere foto. Het gaat om een selfie en dat houdt natuurlijk in dat je altijd zelf op de foto moet staan! Bijvoorbeeld met een foto van alleen je voeten, bij de opdracht maak een foto met twee verschillende sokken aan, doe je het niet goed. Ik wil jou zien, terwijl je twee verschillende sokken aan hebt! Ook een foto van foto keuren we af, want het is uiteraard de bedoeling dat de opdracht echt op dat moment gemaakt wordt. 
 


Al een paar dagen voor het einde van de maand was eigenlijk al wel duidelijk dat de winnaar niet meer in te halen was. Esther Louter wint de Photohunt van deze maand. Gefeliciteerd Esther, jij wint een handige pizzarette met daarop mijn logo afgebeeld. Daar ga je vast samen met je gezin of met vrienden heel veel gezellige avondjes mee beleven. Heel veel plezier met je gewonnen prijs!

Vorige maand zette ik Jacob ten Have in het zonnetje met de originaliteitsprijs, omdat hij een van de weinige mannen is die meedoet en heel fanatiek de meest originele foto’s plaatste. Deze maand viel mijn oog op Bea van Rumpt-Rädecker. Bea had niet elke dag de tijd om aan de Photohunt mee te doen, maar dit loste ze wel op een heel ludieke manier op. Ze fotografeerde zichzelf terwijl ze vijf opdrachten tegelijk uitvoerde en plaatste deze bij de betreffende Photohunts om zo toch nog de twee punten te scoren. Ik vind dat een hele creatieve oplossing, Bea en hiermee win jij de originaliteitsprijs van deze maand.
Wil je ons even een mailtje sturen met de gegevens waar we deze prijs heen kunnen sturen?
 


Met de start van de maand april start ook het nieuwe huntingseason en komen er weer elke dag nieuwe uitdagingen in de Photohunt online. De teller staat weer op nul, dus iedereen maakt weer evenveel kans op de hoofdprijs van deze nieuwe maand. 
Heel veel succes met de nieuwe opdrachten en vooral heel veel plezier!
 
Groetjes,
 
Marco