De winnaar van de Photohunt mei is…

03 June 2017

De winnaar van de Photohunt mei is…

De maand juni is al weer aangebroken en dat betekent dat de zomer in zicht is. De afgelopen dagen hebben we ook al kunnen genieten van heerlijke zomerse temperaturen. Maar het betekent ook dat de winnaar van de Photohunt van de maand mei duidelijk is geworden. Elke maand weer kan ik zo genieten van de leuke foto’s die ik in de app voorbij zie komen! Het lijkt wel of jullie steeds creatiever en vindingrijker worden om aan de opdrachten te voldoen. Ook deze maand zaten er weer hele diverse opdrachten bij. Opdrachten waarvoor je je huis moest verlaten, maar ook opdrachten waarbij ik me kan voorstellen dat je even moeite moest doen om het voorwerp te zoeken. Snowboots bijvoobeeld, die staan met deze temperaturen toch ver weggestopt in een kast? Of de opdracht waarbij je een foto moet maken bij een geparkeerde taxi, die moet je ook maar net tegen komen. Ik verbaas me dan soms ook over hoe snel de eerste foto gepost wordt. Geweldig om te zien hoe fanatiek jullie zijn en ook blijven, elke maand weer!
 


Om het niet te makkelijk te maken, proberen we zoveel mogelijk te variëren met de opdrachten. Zo sturen we jullie geregeld het huis uit om ergens buiten een opdracht uit te voeren, bijvoorbeeld bij een hek of op het strand, maar ook in de kappersstoel zitten jullie niet veilig. Regelmatig laten we jullie door jullie huis rennen op zoek naar bijvoorbeeld een bus haarlak, of een blaadje basilicum. Misschien moest je voor dat laatste zelfs nog wel even naar de winkel, haha. Onlangs plaatste mijn fanclub een berichtje op social media met de vraag of jullie nog leuke ideeën hebben voor opdrachten in de Photohunt en daar zijn hele leuke reacties op gekomen. Dank jullie wel! Mochten jullie nog meer leuke ideeën te binnen schieten, mail ze gerust naar info@borsato-fanclub.nl.
 
De fanatieke spelers onder jullie weten inmiddels de regels waar je je aan moet houden vast wel, maar ik wil ze toch nog graag even benoemen, zodat iedereen zich netjes aan die regels kan houden. Sommige opdrachten hebben een hoge moeilijkheidsgraad om jezelf met het voorwerp op de foto te zetten. Maar het is echt belangrijk dat jij zelf op de foto staat met de opdracht. Dus niet alleen het voorwerp zoals bijvoorbeeld alleen je voeten met snowboots aan. Het is een selfie, dus ik wil jou zien. Foto’s waar je zelf niet goed zichtbaar op staat worden afgekeurd. Maar ook als het voorwerp niet klopt wordt de foto afgekeurd. Bijvoorbeeld bij de opdracht ‘maak een foto bij een boot’, dan wil ik een echte boot zien en geen speelgoedbootje.
 


Inmiddels zijn jullie natuurlijk heel nieuwsgierig geworden wie er deze maand met de prijs vandoor gaat. Ook deze keer werd er fanatiek gestreden om de meeste punten te bemachtigen en was het tot de laatste seconde spannend. Deze strijd leverde uiteindelijk niet één, maar zelfs twee winnaars op, Mariska Moes en Chelsey van Weerdenburg. Deze dames hadden exact even veel punten! Van harte gefeliciteerd, jullie hebben de Photohunt van de maand mei gewonnen en dat wordt beloond met een unieke klok met logo en naam, die jullie allebei zullen ontvangen. 
 
Vorige maand zette ik Mireille De Kort Smits in het zonnetje, omdat ze heel fanatiek meedoet en altijd lachend op de foto staat. Deze maand trok Anja van den Daele mijn aandacht. Bij elke foto die ze in de app postte had ze een humoristisch tekstbordje geplaatst, wat de foto’s een extra komisch tintje gaf. Heel creatief en ontzettend leuk bedacht, Anja. Het leverde je dan wel geen hoge score op, maar wel heel veel lol denk ik zo. Jij verdient hiermee de originaliteitsprijs van deze maand. 

Inmiddels staat de teller weer op nul en heeft iedereen weer evenveel kans op de hoofdprijs. Ik ben heel benieuwd naar hoe jullie de komende opdrachten weer gaan uitvoeren en kijk uit naar jullie foto’s. Heel veel succes en vooral ook veel plezier.
 
 
Groetjes,
 
Marco