De winnaar van de Photohunt van augustus is…

03 September 2018

De winnaar van de Photohunt van augustus is…

De maand augustus is alweer ten einde, wat betekent dat de zomervakantie toch echt weer voorbij is. De meeste mensen gaan weer naar het werk of naar school.  
Wat hebben we een heerlijk, warme zomervakantie gehad, waar jullie hopelijk van hebben genoten. Ik heb in ieder geval heel erg genoten van een heerlijke vakantie op de Griekse wateren met mijn gezin. Ondanks dat ik druk was met zwemmen, varen en duiken, hield ik de Photohunt natuurlijk nauwlettend in de gaten. De meesten van jullie hebben zelfs op vakantie de pushberichten ontvangen en actie ondernomen, want er zijn een aantal keer vliegensvlug foto’s online gekomen. Ik blijf mij verbazen hoe snel jullie het desbetreffende voorwerp voor de camera kunnen krijgen.
 


Jullie blijven creatief, want er komen vaak genoeg leuke selfies tevoorschijn. De opdrachten waren weer heel divers, van een wokpan tot badkuip en van een vliegticket tot aan een gele parasol. En de opdracht om een foto te maken terwijl je bij jezelf oogschaduw opdoet, die is -gek genoeg- alleen maar door vrouwen gemaakt, haha. Ik blijf het ontzettend leuk vinden om te zien dat jullie zo je best doen. Het is niet niets om even in de achterbak van je auto te kruipen en daar dan een selfie te maken. Zeker niet als het een hele kleine achterbak is, haha.
 
Nu zijn jullie vast benieuwd wie de winnaar van deze maand is en ik zal jullie daarom ook niet langer in spanning houden. Gefeliciteerd Mariska van Niersen, jij was deze maand iedereen te snel af en hebt  de Photohunt gewonnen. Binnenkort kun jij een bijzondere theedoos verwachten!
 
Bij het bekijken van alle leuke selfies, kijk ik ook altijd even naar één van de meest originele selfies. Vorige maand beloonde ik Monique van de Wetering, omdat zij een foto maakte bij een bushalte met een poster van mij in het bushokje. Deze maand vond ik het erg lastig om een echte eruit springende foto te vinden. Ik wil daarom jullie uitdagen om die originaliteit weer op te zoeken, je weer te onderscheiden van een ander en dan hoop ik hier volgende maand weer iemand de originaliteitsprijs te kunnen geven. 
 


Voor de genoemde winnaar nog even het volgende. Zou je je adresgegevens willen mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat we het pakketje naar het juiste adres kunnen verzenden? 
 
Inmiddels zijn de spelregels wel bekend, maar toch zien we nog wel eens foto’s voorbijkomen die niet aan de voorwaarden voldoen. Dan is het geen echte selfie, of is het niet het juiste voorwerp dat we vragen. Ik wil echt jou op de foto zien en wanneer er een hond wordt gevraagd, wil ik ook een echte hond zien en geen speelgoedhond. Dat je daar dan soms wat extra moeite voor moet doen om de snelste te zijn is juist de uitdaging in dit spel. Soms kan een foto binnen een paar seconden gemaakt en soms pas na een paar minuten. We proberen de opdrachten ook zoveel mogelijk te variëren en ik ben ook heel blij met de leuke suggesties die jullie via de mail sturen. Blijf dat vooral doen. Kom je iets tegen waarvan jij denkt dat het leuk kan zijn voor een Photohunt opdracht? Twijfel dan niet en mail ons via info@borsato-fanclub.nl jouw ideeën door.
 
De teller staat weer op nul en iedereen maakt weer evenveel kans op de hoogste score. Sta jij weer op scherp voor een nieuwe hunt maand? Er zijn weer leuke hunts op komst, geniet van het meedoen, want dan geniet ik met je mee. Heel veel succes en vooral… plezier!
 
Groetjes,
 
Marco