De winnaar van de Photohunt van augustus is…

08 September 2017

De winnaar van de Photohunt van augustus is…

Mijn vakantie met mijn gezin in Griekenland is inmiddels helaas voorbij. Ontzettend genoten van het samenzijn met zijn vijven en vooral óp en ín het water geweest. Varen, lekker eten en gewoon genieten. Aan het einde van onze vrije dagen zijn Senna en ik in Frankrijk geweest waar hij zijn vaarbewijs haalde en ik mijn Advanced om in de nacht te varen. Fantastisch!
 


De Photohunt heb ik natuurlijk nauwgezet gevolgd. Een trouwe schare fans doen mee en hier en daar zie ik nieuwe namen hoog in de lijst komen. Leuk dat jullie zo goed mee hunten om te proberen de felbegeerde 10 punten te halen! De spanning was om te snijden de laatste dagen en ditmaal was Stefan De Groot iedereen te snel af. Stefan had al vaker een mooie plaats in het klassement bemachtigd, maar in augustus heeft hij eindelijk die felbegeerde eerste plaats gehaald! Gefeliciteerd! Je krijgt een hele mooie prijs namelijk een unieke agenda!

Ook deze maand waren de opdrachten heel divers, van mijn favoriete Sterremix thee, tot een geopende koelkast. Altijd goed om te weten wat jullie in huis hebben, haha.
Ik heb tevens wat postbezorgers voorbij zien komen. Heel leuk dat jullie mensen gemotiveerd krijgen om te poseren!
In juli heb ik Gerda de Wit-Verhaaf in het zonnetje gezet vanwege haar bijzondere en grote Micky Mouse verzameling.
Deze keer viel mijn oog op Annelies Krabshuis. Zij heeft bij heel wat foto’s een afbeelding van mij gedaan, of de mooie Tifosi merchandise extra in de spotlight gezet. Heel erg origineel Annelies! Ik heb voor jou een bijzonder spiegeltje op het oog…
 


De nieuwe maand is begonnen wat betekent dat iedereen weer kans maakt om de hoofdprijs te winnen. Jullie zijn vaak ongelooflijk snel met het plaatsen van een foto, heerlijk dat enthousiasme! Veel plezier en ook een dosis geluk in september, jongens!
 
Mijn batterij is in ieder geval weer opgeladen en ik hoop dat jullie ook genoten hebben deze zomer. Mijn agenda staat al weer volgepland. Afgelopen weekend heeft bijvoorbeeld de Team Borsato Barbecue plaatsgevonden en half september gaan The Blind Auditions weer van start van The Voice Kids. Binnenkort komt het fotoboek over Aruba uit en ook mijn album vraagt nog veel tijd, maar het duurt nu echt niet lang meer… Spannend!
Ik hoop jullie gauw weer te zien!

Groetjes,

Marco