De winnaar van de Photohunt van augustus is…

02 September 2019

De winnaar van de Photohunt van augustus is…

We zijn alweer begonnen met de maand september, wat betekent dat de zomervakantie helaas weer voorbij is. Veel van jullie zijn weer naar het werk of moeten weer naar school. Maar wat hebben we weer een fijne vakantie gehad, met heerlijke warme dagen waar jullie hopelijk erg van hebben kunnen genieten afgewisseld met flinke regenbuien. Samen met mijn gezin heb ik ontzettend genoten van onze vakantie in Italië. Veel herinneringen uit mijn jeugd zijn naar boven gekomen, de herinneringen aan en met mijn vader en nu heb ik nieuwe gemaakt met mijn eigen gezin! Ik heb Italië op een heel andere manier leren kennen.
 


Maar ondanks dat ik op vakantie was, hield ik de Photohunt natuurlijk wel in de gaten. En wat verrassen jullie me steeds weer met de snelheid van jullie selfies! Vakantie of niet, jullie gingen gewoon door. Ik heb wel moeten lachen om enkele gezichten van jullie toen je op de foto moest terwijl je een citroen at. Ik geloof dat de meesten het niet echt lekker vonden…hahaha. Of de selfies met iemand met grijs haar, misschien was één van jullie ouders wel even de klos of je partner, haha. Het blijft leuk om te zien hoe gedreven jullie zijn om de opdrachten op de juiste manier en zo snel mogelijk uit te voeren.

Het blijft iedere maand toch wel weer super spannend wie er uiteindelijk zal gaan winnen, ook deze maand was het een close call. Iedereen wil graag die 10 punten winnen, maar er kan er maar één de eerste zijn. De Photohunt van augustus is gewonnen door Jolanda Dobbelaar Gefeliciteerd! Je was iedereen te snel af en daarom kun je binnenkort een mooi cadeau verwachten.


Zoals ik jullie in een eerder artikel al bekend heb gemaakt, zal dus de Photohunt stoppen. Maar we hebben voor deze laatste maand nog een aantal leuke opdrachten voor jullie in petto en ik hoop dan ook nog vele leuke selfies te mogen zien! Ik wens jullie voor deze maand weer heel veel succes en ik kijk uit naar de selfies.
 
Groetjes,

Marco