De winnaar van de Photohunt van december is…

05 January 2018

De winnaar van de Photohunt van december is…

We staan aan het begin van het jaar 2018, wat betekent dat de maand december voorbij is en de winnaar van de photohunt bekend is. Maar voordat ik alle prijswinnaars bekent ga maken wil ik jullie allemaal nog een heel gelukkig en vooral gezond nieuwjaar toewensen!
Ik hoop dat het jaar 2018 jullie allemaal een aantal heel mooie momenten zal gaan brengen. Zelf neem ik me voor er in ieder geval een mooi muzikaal jaar van te maken met optredens in diverse plaatsen, en uiteraard hoop ik jullie daar allemaal te zien!

Daar waar het tot op de laatste dag van december nog spannend was wie de winnaar van die maand zou worden, was de hunting kampioen 2017 al een aantal dagen voor het einde van het jaar duidelijk. Ja, deze maand hebben we namelijk een extra prijs! Want als jij al maanden meespeelt en heel vaak 10 punten in de wacht hebt weten te slepen, dan kan het zo maar zijn dat jij aan het einde van het jaar bovenaan in het algemeen klassement staat en de kampioen bent! En dit moet zeker beloond worden, vind ik!
 
Zoals bij elk spelletje is het wel belangrijk om je aan de regels te houden. Een selfie moet ook echt een selfie zijn waar je zelf duidelijk op te zien bent terwijl je de opdracht uitvoert. Zo zagen we bij de opdracht ‘Maak een selfie van jezelf… met iemand op je rug!’ een aantal foto’s die duidelijk door een ander waren gemaakt en dus geen echte selfie waren. Deze worden dan helaas ook afgekeurd. Maar ook moet de opdracht wel exact uitgevoerd worden zoals deze beschreven wordt. Bijvoorbeeld bij de opdracht ‘Maak een foto van jezelf… terwijl je aan het strijken bent!’ moet dan ook echt te zien zijn dat je iets strijkt en niet alleen jij met de strijkbout in je hand. Wij begrijpen dat dat dat best een uitdaging is om goed uit te voeren, maar dat is juist het leuke aan het spelletje. Hoe creatief ben je om de opdracht goed uit te voeren? Om het spannend te houden, maar ook leuk voor iedereen, verschilt de moeilijkheidsgraad per dag. In het afgelopen jaar hebben jullie al heel veel opdrachten uitgevoerd, maar misschien heb jij nog wel een hele leuke opdracht in je hoofd, die je nog niet voorbij hebt zien komen. Mail dan gerust met jouw idee of misschien wel meerdere ideeën naar info@borsato-fanclub.nl en wie weet zie je jouw idee op een dag terug in de Photohunt.
 


Jullie willen natuurlijk graag weten wie er deze maand heeft gewonnen, nou dan houd ik jullie niet langer in spanning. Net zoals elke maand was het ook deze keer weer tot het laatst toe spannend. Uiteindelijk was Manon Lesparre iedereen te snel af en gaat zij er met de prijs vandoor. Gefeliciteerd Manon, jij wint een unieke op naam gemaakte agenda van 2018!
 
Naast de prijs voor degene met de hoogste score, wordt er ook altijd gekeken naar de invulling van de opdrachten. Ben je creatief, of vindingrijk of misschien sta je er wel altijd vrolijk op en is duidelijk te zien dat je er zoveel plezier aan beleefd. Ook dat kan namelijk beloond worden, want daar hebben we de originaliteitsprijs voor in het leven geroepen. Vorige maand ging deze prijs naar Maruchi van Harskamp, omdat zij bij de opdracht ‘Maak een foto van je jezelf…met het album ‘Thuis’!’ een selfie had gemaakt samen met haar vriendinnen, die allemaal het album ‘Thuis’ vasthadden. Zij kreeg een doos heerlijke petit fours met logo om samen met haar vriendinnen te delen. Ook deze maand is iemand ons opgevallen. Ineke van der Klaauw is afhankelijk van een rolstoel, maar ondanks dat daardoor niet alle opdrachten even makkelijk uitvoerbaar zijn voor haar, slaat ze bijna geen hunt over. Ze is heel vindingrijk om de opdracht toch uit te kunnen voeren. Ik vind dat geweldig om te zien, Ineke! En natuurlijk wil ik dat graag belonen en dus krijg jij een mooie, unieke schrijfmap met logo. 
 


Maar dit is nog niet alles, want ik mag nog een winnaar bekendmaken. Naast het klassement met de maandelijkse winnaars is er ook een algemeen klassement en degene die daarin bovenaan staat heeft de hoogste score van alle maanden bij elkaar. Ook hier was het lang spannend wie uiteindelijk de uiteindelijke winnaar zou zijn, want het verschil tussen de nummer één en twee was niet heel groot en kon het in de laatste weken van het jaar nog alle kanten op. Mariska van Niersen, is dan ook de all-over winnaar van 2017, van harte gefeliciteerd! Wat heb jij dit spelletje enorm goed gespeeld! Heel vaak heb je de tien punten in de wacht kunnen slepen en daarmee heb jij uiteindelijk iedereen achter je gelaten en win jij een uniek kussen en de twee felbegeerde kaartjes voor mijn concert in het Sportpaleis te Antwerpen.
Voor alle genoemde winnaars nog even het volgende. Zouden jullie je adresgegevens willen mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat we het pakketje naar het juiste adres kunnen verzenden? 

Ook deze maand maakt iedereen weer evenveel kans om de hoogste score te behalen en die leuke prijzen die er te winnen zijn in de wacht te slepen. Ik verheug me al op het nieuwe huntingseason!
Heel veel succes allemaal!
 
Groetjes,
 
Marco