De winnaar van de Photohunt van december is…

06 January 2019

De winnaar van de Photohunt van december is…

Een paar dagen geleden hebben we 2018 voorgoed afgesloten en zijn we vol goede moed aan het nieuwe jaar begonnen. Voordat ik de prijswinnaars van de Photohunt bekent ga maken, wil ik jullie allemaal nog een heel gelukkig en vooral gezond nieuwjaar toewensen! Ik hoop dat er in 2019 heel veel mooie momenten jullie pad zullen kruisen. Ik zelf kijk natuurlijk uit naar de vier concerten in De Kuip, maar daarnaast heb ik nog heel veel andere leuke plannen voor 2019. Ik hoop jullie dan ook heel vaak te zien in het nieuwe jaar.

Voor ik jullie verlos van de spanning wie de winnaar van deze maand is geworden, heb ik eerst nog een andere prijs uit te reiken. Het einde van het jaar betekent dat we ook een hunting kampioen 2018 bekend kunnen maken. Speelde jij heel trouw elke dag, maand in maand uit, mee met ons spannende, leuke spelletje en wist jij heel vaak de 10 punten in de wacht te slepen, dan kan het zo maar zijn dat jij aan het einde van het jaar bovenaan in het algemeen klassement stond en dus kampioen Photohunt 2018 bent geworden. En dit moet zeker beloond worden, vind ik! In dit algemeen klassement was het heel spannend. Tot de laatste minuten van het jaar werd er echt gestreden voor punten. Manon Lesparre werd dan ook de PHOTOHUNT KAMPIOEN van 2018, van harte gefeliciteerd. Elke dag zag ik trouw jouw foto passeren en dit in een supersnel tempo. Heel vaak behaalde je hierbij dan ook de 10 punten, daarmee liet jij iedereen achter je en win jij de jaarprijs van 2018. Maar omdat het zo spannend was en het verschil in punten zo minimaal, vind ik dat de tweede plaats ook een vermelding waard is. Miriam Korevaar-Langedam, hou je brievenbus in de gaten want deze week komt er een leuke troostprijs jouw richting uit. 
 


Nu willen jullie vast wel weten wie de laatste Photohunt van 2018 heeft gewonnen? De opdrachten waren niet echt gemakkelijk. Geef nu toe, wie heeft er een wegwijzerpaddestoel in zijn straat staan of staat binnen no time op de ijsbaan op de kerstmarkt. En toch ben ik keer op keer verbaasd met welke snelheid jullie alle opdrachten afwerken. Half december was het nog gelijke stand aan de top van de puntentelling. Elke dag werd er keihard gestreden voor de 10 punten en zo konden er op 27 december nog 4 fanatieke photohunters de maandprijs winnen. Ik vond het zelf zo spannend dat ik elke dag uitkeek naar de opdracht en wie er het eerste de foto juist zou doorsturen. De laatste opdracht, maak een foto van jezelf…met een geschreven nieuwjaarswens! mocht uiteindelijk de winnaar bepalen. Manon Lesparre wenste ons als eerste een mooi 2019 en werd zo ook de winnaar van de maand. Gefeliciteerd Manon!
 


Voor de genoemde winnaars nog even het volgende. Willen jullie je adresgegevens mailen naar, info@borsato-fanclub.nl, zodat we de gewonnen prijs naar het juiste adres kunnen verzenden?
 
Ook in 2019 gaan we heerlijk verder met dit superleuke spelletje. De spelregels blijven dezelfde. Een selfie moet ook echt een selfie zijn en de gevraagde opdracht moet juist uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld bij de opdracht ‘Maak een foto van jezelf… bij de kachel!’ moet dan echt ook bij een kachel zijn en niet bij de centrale verwarming. Wij begrijpen dat niet iedereen thuis een kachel heeft staan, maar dat is juist het leuke aan het spelletje, dat je even bij de buren of vrienden langs moet om de foto te maken. Heb jij nu thuis iets staan waarvan je denkt dat dit echt iets origineels is, en heb je die opdracht het voorbije jaar nog niet voorbij zien komen, mail dan gerust jouw idee naar info@borsato-fanclub.nl. Wie weet zie jij jouw ideetje op een dag wel verschijnen en behaal jij zo de 10 punten.

Intussen is de nieuwe Photohuntmaand reeds gestart en staan de eerste opdrachten online. Ik kijk al uit naar jullie foto’s. Heel veel succes en vooral ook veel plezier met de Photohuntrace in het nieuwe jaar.
 
Groetjes,
 
Marco