De winnaar van de Photohunt van februari is…

05 March 2018

De winnaar van de Photohunt van februari is…

We zijn alweer in de maand maart beland. Buiten is het nog koud en guur, maar hier en daar zie je de voorjaarsbloemen al uit de grond schieten en gaan we langzaamaan richting de lente. Doordat februari een kortere maand is, vloog de maand extra snel voorbij en had je minder dagen kans op die hoogste score. Zo gaaf om te zien hoeveel plezier jullie elke maand weer aan dit spel beleven en hoe fanatiek jullie blijven om maar zo snel mogelijk die foto te maken. Het verbaast me echt elke keer weer hoe snel jullie een opdracht uitvoeren. De foto van jezelf terwijl je in een spiegel kijkt bijvoorbeeld is door degene met de 10 punten binnen 12 seconden gemaakt. Of de foto in carnavalsoutfit, die in 18 seconden gemaakt is. En bij de opdracht ‘Maak een foto van jezelf … met een vleesvork in je hand!’ waren Marina Linnebank en Gerda de Wit-Verhaaf echt tot op de honderdste seconde even snel en behaalden daardoor beiden de 10 punten. Zo zie je dat je soms ook best geluk kan hebben, omdat het artikel binnen handbereik is, of je hebt het misschien toevallig net aan of je bent op de betreffende locatie. Dat is het leuke aan dit spelletje, je weet nooit wat de opdracht zal zijn. Bij de ene opdracht is het makkelijk en heb je die 10 punten zo binnen en bij een volgende opdracht moet je je benen uit je lijf rennen, haha.
 
Inmiddels zijn jullie natuurlijk erg benieuwd geworden wie er deze keer met de hoofdprijs vandoor gaat. Wie het spelletje dagelijks fanatiek speelt, heeft het vast al in de ranglijst gezien. Na een spannende nek aan nek race, is Mariska van Niersen de andere spelers net te snel af. Van harte gefeliciteerd Mariska, jij hebt een uniek kussen voor op de bank gewonnen!
 


Zoals jullie inmiddels gemerkt hebben is er niet alleen elke maand een winnaar van de hoofdprijs, maar kies ik vaak ook iemand die om een speciale reden is opgevallen. Soms door de manier waarop de opdracht is uitgevoerd, bijvoorbeeld altijd met een stralende lach, of op elke foto met een muts op. Zo sprong Jolanda Roovers er vorig maand uit doordat er op elke foto naast de uitgevoerde opdracht ook een kaart met nieuwjaarswens te zien was. Dat vond ik zo’n leuk idee dat ik Jolanda daarvoor wilde belonen. Deze maand was dat niet het geval, wie weet is er volgende maand weer iemand die zich onderscheid van de anderen!

Inmiddels zijn de spelregels wel bekend, maar toch zien we nog wel eens foto’s voorbijkomen die niet aan de voorwaarden voldoen. Dan is het geen echte selfie, of is het niet het juiste voorwerp dat we vragen. Ik wil echt jou op de foto zien en wanneer er een poes wordt gevraagd, wil ik ook een echte poes zien en geen speelgoedpoes. Dat je daar dan soms wat extra moeite voor moet doen om de snelste te zijn is juist de uitdaging in dit spel. Soms kan een foto binnen een paar seconden gemaakt en soms pas na een paar minuten. We proberen de opdrachten ook zoveel mogelijk te variëren en ik ben ook heel blij met de leuke suggesties die jullie via de mail sturen. Blijf dat vooral doen. Kom je iets tegen waarvan jij denkt, dat kon nog wel eens leuk zijn voor een photohunt opdracht. Twijfel dan niet en mail ons via info@borsato-fanclub.nl jouw ideeën door.
 


Natuurlijk hebben we ook deze maand weer leuke opdrachten in petto. Sta jij alweer op scherp? Want als je je pushmeldingen aan hebt staan weet je op tijd wanneer de volgende opdracht online komt en wie weet haal jij deze maand wel de hoogste score. Elke maand beginnen we weer met een schone lei en heeft iedereen even veel kans. Geef dus niet op en nog belangrijker, geniet van het meedoen, want daar geniet ik weer van.
 
Groetjes,
 
Marco