De winnaar van de Photohunt van februari is…

01 March 2019

De winnaar van de Photohunt van februari is…

We zijn alweer in de derde maand van het jaar aanbeland. Februari verwende ons al met mooie lentedagen, waarvan ik dan ook heerlijk genoten heb. De eerste zonnestralen, na de donkere wintermaanden, doen altijd extra goed. Elke dag verder in het jaar, is ook een dagje dichterbij … De Kuip. De voorbereidingen zijn in volle gang, en ik kijk er dan ook ongelooflijk naar uit.
Naast mijn drukke bezigheden volg ik iedere dag de nieuwe opdracht in de Photohunt. Ik geef toe, de opdrachten waren soms niet de gemakkelijkste en niet zo direct voor de hand liggend. Je moest er soms best even je huis voor uit, want niet iedereen woont naast een politiebureau of treinstation. 

Toch merk ik aan de foto’s hoeveel plezier jullie hebben aan het spelletje. Neem nu Selvedina Veladzic. “Je doet niet elke dag mee, Selvedina, maar je glimlach op de foto’s bewijst dat je het heel leuk vindt om mee te spelen. Super tof dat je erbij bent!” En dat is het belangrijkste bij de Photohunt. Gewoon dat je er plezier aan beleeft om mee te doen. En hoe leuk is meespelen met de Photohunt als je het samen doet, zoals Suzanne Noya en Mariska van Niersen, die samen, gelijktijdig, een selfie namen met een Bossche Bol. Heel origineel bedacht meiden. Jullie foto viel mij op en wordt beloond met een leuk prijsje. 
 


Natuurlijk hoort bij elke wedstrijd een winnaar. Lange tijd was het haasje over tussen Suzanne, Miriam en Jolanda. Zelfs de airfryer kon de puntenstand, aan de kop van het klassement, niet uit evenwicht brengen. Tot de laatste dag kon het nog alle kanten uit. Zowel Miriam als Jolanda konden nog winnaar van de maand worden. Miriam behaalde de tien punten met ‘de Bossche Bol’ en kwam zo op een puntentotaal van 120. Maar ook Jolanda behaalde exact dezelfde punten dankzij nog twee te maken selfies. Proficiat Miriam Korevaar-Langendam en Jolanda Dobbelaar, jullie mogen binnenkort iets moois in jullie brievenbus ontvangen.

Voor de prijswinnaars, zouden jullie je adresgegevens kunnen mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat we het pakketje naar het juiste adres kunnen verzenden?
 


Bij het begin van de maand maart start ook een nieuwe ronde in de Photohunt. Elke dag komt er weer een nieuwe uitdaging online. De tellers staan op nul en iedereen maakt weer evenveel kans op een mooie prijs op het einde van de maand. Graag daag ik jullie uit om zo origineel mogelijk uit de hoek te komen, want misschien val jij mij wel op en kan ik jou belonen met iets leuks. Heb jij nu een idee waarvan je denkt dat het wel eens leuk kan zijn voor een opdracht? Stuur dan gerust een mailtje en wie weet kan jij jouw idee deze maand wel uitvoeren in de Photohunt. Veel plezier alvast!

Groetjes,

Marco