De winnaar van de Photohunt van juli is…

03 August 2019

De winnaar van de Photohunt van juli is…

Inmiddels zitten we al midden in de zomerperiode en hebben we al veel kunnen genieten van het vrolijke, maar vooral ook WARME zonnetje. De temperatuur is, in vergelijking met een paar weken gelden, drastisch gedaald, maar wat voor weer het ook is, jullie blijven fanatiek meedoen aan de photohunt. Voor mij is het inmiddels ook vakantie en ik geniet dan ook samen met mijn gezin hiervan. Na de drukke periodes die we hebben gehad is dit beetje rust erg fijn! Ook al heb ik nu vakantie, de Photohunt blijft gewoon lekker doorgaan! 

Het valt me op dat jullie nog steeds van die creatieve selfies weten te maken, fantastisch om te zien hoe jullie je in allerlei bochten wringen om op de foto te komen met het gewenste voorwerp. Een uitje naar een rivier, snel naar de buren omdat die een poes hebben, op zoek naar groene croccs en uiteindelijk die aangetrokken met een heuse schoenlepel, haha. Niks is jullie te gek, zo leuk om te zien!


Elke keer weer zie ik de trouwe, vaste gezichten met de gevraagde voorwerpen op de foto staan. Maar deze maand zag ik ook een aantal gezichten die niet elke maand steevast meedoen, hartstikke leuk! Uiteraard gaat het om proberen de snelste te zijn, maar ook wel om de gezelligheid van het meedoen. 

De maand juli zit erop en dat betekent dat we een winnaar bekend gaan maken. Op de laatste dagen van de maand stijgt de spanning vaak, iedereen doet z’n best om die befaamde 10 punten te scoren. Want dat het soms daar vanaf hangt hebben we eerder al kunnen zien. Op de laatste dag van de maand worden er vaak ook nog hunts ingehaald waardoor het tot op de laatste minuut nog spannend kan worden, en dat was deze maand zeker het geval. Het leek erop dat Miriam Korevaar-Langendam iedereen toch echt te snel af zou zijn, maar Jolanda Dobbelaar haalde nog snel even een hunt in waardoor ze gelijk kwam te staan met Miriam, en we deze maand dus twee winnaars hebben! Miriam en Jolanda hebben dan ook een leuke PRIJS gewonnen. Gefelicteerd!

Mail je jouw adresgegevens even naar info@borsato-fanclub.nl, Miriam en Jolanda! 


Inmiddels staat de teller weer op nul, is de nieuwe photohunt maand gestart en iedereen maakt weer evenveel kans om te winnen. Ik kijk uit naar jullie selfies, maar blijf alert en zorg dat jij zelf altijd goed herkenbaar met het gevraagde voorwerp in beeld bent. Voor degene die nog even vakantie hebben, geniet ervan en voor iedereen veel huntplezier! 

Groetjes,

Marco