De winnaar van de Photohunt van juni is…

01 July 2019

De winnaar van de Photohunt van juni is…

De maand juni was een zeer bijzondere maand voor mij. Niet alleen ben ik nog aan het nagenieten van die bijzondere dagen in De Kuip, maar ook van het feit dat ik voor het eerst in mijn carrière op PinkPop mocht staan! Samen met Armin van Buuren, Davina Michelle en John Ewbank mochten wij dit festival op eerste Pinksterdag afsluiten met het nummer ‘Hoe Het Danst’. En of dit al niet mooi genoeg was, ontvingen wij ook nog eens een Gouden plaat voor deze single. Ik hoef jullie vast niet te vertellen dat ik hier enorm trots op ben. Hoe druk ik ook ben, ik maak altijd even tijd om jullie in de gaten te houden bij de Photohunt. Er zaten weer hele leuke, maar ook zeer moeilijke opdrachten bij deze maand. De opdracht met de éénwieler was wel een hele pittige, die staat duidelijk niet bij iedereen in de schuur, want het duurde even voordat de tien punten eruit gingen. Ook het maken van een selfie in de sporthal vond ik zeker geen makkelijke, maar sommigen voerden deze opdracht best snel uit. Het doet me goed om te zien dat er ook deze maand weer twee nieuwe deelnemers zich hebben aangemeld voor dit spel. Welkom Judith Ursum en Desiree Diederen-Haustermans. Heel veel plezier bij het uitvoeren van de opdrachten.
 


Ook heb ik weer naar de originaliteit van de foto’s gekeken en ik zie dat er door een aantal mensen hun best wordt gedaan om iets extra’s toe te voegen aan de foto’s. Zoals Annelies Krabshuis-Manten, die op iedere foto een artikel van De Kuip heeft toegevoegd en Ineke van der Klauw, waarbij het Borsato Kuip kussen op een paar foto’s te zien was. Ontzettend leuk om te zien hoe jullie je best doen om jullie foto’s extra op te laten vallen. Het valt niet mee om daarin nog origineel te zijn, omdat dat vaker wordt gedaan. Maar deze maand was er één foto die me opviel, omdat deze erg ludiek was en dat was bij de opdracht ‘Maak een foto van jezelf… met een broodtrommel’. Op deze foto was geen echte broodtrommel, waar je je brood in meeneemt, te zien, maar de opdracht was heel letterlijk opgevat door op twee sneetjes brood te trommelen met een soort stok. Dit vond ik wel zo grappig dat ik deze foto wil belonen met de originaliteitsprijs. Gefeliciteerd Nt Prdn! Er zal binnenkort iets moois jouw kant opkomen.
 
Aan de top van het klassement was het weer behoorlijk spannend. Suzanne Noya, Mia Brant-Wubben en Jolanda Dobbelaar zaten elkaar behoorlijk op de hielen. Uiteindelijk hebben we twee winnaars, want zowel Suzanne Noya als Mia Brant-Wubben hebben 124 punten behaald. Gefeliciteerd Suzanne en Mia! Ook jullie kunnen binnenkort iets moois verwachten.

Voor de genoemde winnaars nog even het volgende. Zou je je adresgegevens willen mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat we het pakketje naar het juiste adres kunnen verzenden?
 


In de maand juli zijn de kansen voor iedereen weer gelijk. Denk eraan dat jijzelf en het voorwerp van de opdracht goed te zien zijn. Hou de aftelklok van de Photohunt goed in de gaten en probeer zo snel mogelijk de opdracht uit te voeren en wie weet sleep jij dan die 10 punten binnen. Veel plezier en succes met het uitvoeren van de opdrachten en vergeet de creativiteit niet!

Groetjes,

Marco