De winnaar van de Photohunt van maart is…

05 April 2018

De winnaar van de Photohunt van maart is…

De maand maart is afgelopen en dat betekent dat we aanbeland zijn in april. Een maand waar ik naar uitgekeken heb, want we staan aan de vooravond van mijn voorjaarstour ‘Thuis’. Nog maar een nachtje slapen haha en dan gaan we van start in Groningen. In de afgelopen maand heb ik heerlijk genoten van mijn gezin. En ook hebben Leontine en ik de batterijen even goed opgeladen en van elkaar genoten tijdens een heerlijke vakantie op Tenerife. Ik ben er dus helemaal klaar voor en sta te popelen om jullie allemaal ‘thuis’ te zien. Een nieuwe maand wil ook zeggen dat we een winnaar hebben in de Photohunt race. Want een race kun je dit wel noemen. Ik sta nog iedere dag verbaasd hoe snel jullie zijn in het maken van de selfies. Wordt er bijvoorbeeld een foto gevraagd met patat, hebben jullie binnen enkele seconden patat klaar. En bij de opdracht maak een foto bij een huis met een ‘te koop’-bord gaan jullie in het donker op zoek om toch maar die felbegeerde 10 punten binnen te halen.
 


Zoals elke maand, was het ook deze maand weer echt spannend. De deelnemers waren weer ontzettend fanatiek en de scores lagen steeds dichtbij elkaar. Maar Manon Lesparre was uiteindelijk toch iedereen te snel af. Van harte gefeliciteerd, Manon. Jij wint een set prachtige fotopanelen!
 
Iedere maand ga ik ook op zoek naar de meest originele foto. Vorige maand is er niemand gekozen voor de originaliteitsprijs, maar deze maand viel mijn oog op Annelies Krabshuis-Manten. Bijna elke dag verzon ze iets leuks naast de gevraagde opdracht. Neem nu de foto met de bloemkool. Daar maakte ze dus een vrolijk schaapje van. En bij de opdracht ‘Maak een foto … met een speelgoedmuis!’, tovert Annelies gewoon een hele familie muizen tevoorschijn. Super leuk gedaan Annelies. Jij hebt de originaliteitsprijs voor deze maand dubbel en dwars verdiend!
Voor alle genoemde winnaars nog even het volgende. Zouden jullie je adresgegevens willen mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat we het pakketje naar het juiste adres kunnen verzenden? 
 


Met het begin van de maand april start ook een nieuwe ronde in de photohunt en komen er weer elke dag nieuwe uitdagingen online. De teller staat weer op nul, dus iedereen maakt weer evenveel kans op de hoofdprijs deze maand. Blijf ook zeker proberen om iets origineels bij de uitvoering van de selfies te bedenken, want misschien val jij mij wel op volgende maand en wordt jou creativiteit beloond. Heb jij nog een leuk idee dat we als opdracht in de Photohunt kunnen gebruiken, stuur dan gerust een mailtje en wie weet kan je jouw idee in de komende maanden een keer uitvoeren in de Photohunt.
Veel huntplezier!
 
Groetjes,
 
Marco

P.S.: Om mee te dingen moet de foto echt een ‘selfie’ zijn, dus door jou gemaakt en ik moet je kunnen zien op de foto. Op de foto moet de opdracht staan, dit is geen speelgoed tenzij daar specifiek om gevraagd wordt. Foto’s van afbeeldingen op de computer of een ander apparaat tellen niet mee.