De winnaar van de Photohunt van maart is…

02 April 2019

De winnaar van de Photohunt van maart is…

De maand maart is inmiddels weer voorbij en wat een stormachtige maand was dit. En dan heb ik het niet alleen over het weer. Ik ben namelijk behoorlijk druk met de voorbereidingen voor mijn concerten in De Kuip. Wat kijk ik hier toch enorm naar uit! Voordat alle drukte weer begon deze maand, heb ik eerst even mijn motor opgeladen tijdens een heerlijke vakantie op de Malediven. Maar ook tijdens mijn vakantie en tussen alle drukte door hou ik jullie nauwlettend in de gaten in de Photohunt. Ik ben altijd weer nieuwsgierig hoe jullie de opdrachten uitvoeren, want er zitten regelmatig hele pittige opdrachten bij. Probeer maar eens met droge ogen een foto te maken, terwijl je een ui schilt. De opdracht met de pauwenveer bleek wel heel moeilijk, want hiervan zag ik maar weinig foto’s voorbij komen.
 Het was weer behoorlijk spannend aan de top van het klassement en deze keer ging de strijd om de maandprijs tussen Jolanda Dobbelaar, Mia Brant-Wubben en Suzanna Noya. Wat zijn jullie toch fanatiek en ontzettend snel. Uiteindelijk zette Jolanda Dobbelaar de eindsprint in en was ze iedereen te snel af. Gefeliciteerd Jolanda, binnenkort zal er een leuke prijs jouw kant op komen.

Iedere maand hoop ik weer dat jullie je creativiteit laten zien bij het maken van de foto’s. Dit keer viel aan het begin van de maand mijn oog op de foto’s van Jolanda Roovers. Zij was namelijk aan het aftellen naar een bepaalde dag. Op de 12e van de maand werd duidelijk waarvoor ze aan het aftellen was, namelijk voor haar 50e verjaardag. Maar ook op en na haar verjaardag nam ze ons mee in haar feestvreugde, door feestartikelen toe te voegen aan haar foto’s. Van harte gefeliciteerd Jolanda, niet alleen met deze mijlpaal, maar ook met de orginaliteitsprijs. Ook jij kan binnenkort iets leuks verwachten.
  
Voor de genoemde winnaars nog even het volgende. Zouden jullie je adresgegevens willen mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat we de prijs naar het juiste adres kunnen verzenden?
 De nieuwe opdrachten staan weer klaar voor deze maand, de teller is weer op nul gezet zodat iedereen weer kans maakt. De strijd om de hoogste score kan dus weer beginnen. Let er wel op dat de foto door jou zelf is gemaakt en het gevraagde voorwerp en jij zelf goed te zien zijn op de foto, want je wilt natuurlijk niet dat je foto afgekeurd wordt. Heb je leuke ideeën voor een opdracht, stuur ons dan een mailtje. Wie weet zie je op een dag jouw idee voorbij komen in de Photohunt. Veel succes met het uitvoeren van de opdrachten en denk ook aan de creativiteit!

Groetjes,

Marco