De winnaar van de photohunt van mei is…

06 June 2018

De winnaar van de photohunt van mei is…

De maand mei is voorbij gevlogen. En wat voelde ik me ‘Thuis’ in Nederland en Belgie! Ik heb genoten van jullie en aan de warmte te voelen in de zalen, genoten jullie even veel als ik. Ondanks mijn drukke agenda bleef ik jullie natuurlijk volgen in de Photohunt. Want dat jullie nog steeds genieten van dit leuke item merk ik elke dag aan jullie enthousiasme en de snelheid waarmee jullie de foto’s online plaatsen. Soms willen jullie zelf zo vlug zijn, dat jullie eventjes een lettertje vergeten te lezen en dan wel een heel leuke selfie maken. Zo sprong er op 13 mei de opdracht tevoorschijn: ‘maak een foto van jezelf…met een spiegeleitje!’ Ik moest wel heel hard lachen toen ik plots foto’s zag verschijnen met een spiegeltje in plaats van een spiegel-ei-tje. Maar wat origineel bedacht van Dolce Debbie die een eitje spiegelde in een spiegeltje. Een spiegel-eitje dus.

Dat jullie koelkast elke maand heerlijk gevuld is met allerlei lekkers weet ik intussen ook. Aardbeien, pizza, geraspte kaas, appelsap, een krop sla. Je kan het zo gek niet bedenken of jullie hebben het in huis. En jullie hadden deze maand wel een heel goede reden om nieuwe schoenen te gaan kopen. Ha, ha.
 


Elke maand ga ik ook op zoek naar de meest originele selfies. Vorige maand beloonde ik Miriam Korevaar-Langedam voor haar originaliteit met haar leuke zinnetjes bij elke foto. Deze maand viel mijn oog op Esther Louter. Bij elke foto zag ik mijn logo verschijnen. Borsato-eitjes, Borsato-sla, Borsato-aardbeien. Heel origineel bedacht Esther. Jij wordt deze maand beloond met de originaliteitsprijs, een bijzondere geurkaars.

Aan de top van het klassement ging het er ook deze maand strijdvaardig aan toe. Tot op het laatste moment was het een nek aan nek race in de top drie, maar uiteindelijk was de hoogste score voor Manon Lesparre. Manon van harte gefeliciteerd! Jij hebt een uniek t-shirt gewonnen.  
 


De opdrachten voor deze maand waren weer heel leuk bedacht. Maar denk je nu, ik heb wel een ideetje voor een photohunt. Stuur ons dan een mailtje en wie weet komt jouw voorstel deze maand wel in aanmerking en kan jij zomaar de 10 punten scoren.
 
Om alles eerlijk te laten verlopen houden we goed in de gaten of alles volgens de regels gebeurt. Een selfie moet ook echt een selfie zijn. Dat betekent dat je zelf de foto maakt en er ook zelf duidelijk zichtbaar op moet staan. Bijvoorbeeld alleen een foto van je voeten is dus niet goed. Het gevraagde item moet ook duidelijk op de foto staan en dus geen afbeelding van de computer of tablet. Inmiddels staat de teller terug op nul en is er voor iedereen weer evenveel kans op de hoofdprijs. Ik kijk al uit naar hoe jullie de komende opdrachten gaan uitvoeren en verheug me weer op jullie creativiteit. Heel veel succes maar vooral veel plezier in deze nieuwe Photohuntmaand.
 
Groetjes,

Marco