De winnaar van de photohunt van mei is…

04 June 2019

De winnaar van de photohunt van mei is…

De maand mei is voorbij gevlogen. Een maand die geheel in het teken stond van de concertreeks in De Kuip en het nummer ‘Hoe Het Danst’ dat uitkwam, maar ik heb mij ook veel bezig gehouden met de laatste repetities en voorbereidingen. Ondanks mijn drukke agenda bleef ik jullie natuurlijk volgen in de Photohunt. Want dat jullie nog steeds hiervan genieten merk ik elke dag aan jullie enthousiasme en de snelheid waarmee jullie sommige foto’s online plaatsen. Ik heb deze maand gemerkt dat jullie aardig sportief zijn, want een skelter, een springtouw, een skatebaan en een klimrek hadden jullie zo gevonden.
 
Dat jullie allemaal voldoende wc-papier in huis hebben weet ik intussen ook. Jullie wisten razendsnel drie rollen te vinden. Ook hadden jullie deze maand wel een heel goede reden om je zonnebrand bij de hand te houden, niet alleen vanwege de zon, maar ook vanwege de opdracht, haha.
 


Aan de top van het klassement was het deze maand niet heel erg strijdvaardig, al snel stond er één iemand duidelijk bovenaan en is dat ook gebleven. Niemand die er in de buurt kon komen. Jolanda Dobbelaar, van harte gefeliciteerd! Jij hebt je uiterste best gedaan en dat wordt beloond met een mooie prijs! Wil je ons een mail sturen met je adres?
De opdrachten van deze maand waren weer heel leuk bedacht, maar loop je nou toevallig ergens langs en denk je nu dat is een ideetje voor een Photohunt. Stuur ons dan een mailtje en wie weet komt dat voorstel deze maand wel in aanmerking en kan jij die 10 punten scoren.
Om alles eerlijk te laten verlopen houden we goed in de gaten of alles volgens de regels gebeurt. Een selfie moet ook echt een selfie zijn. Dat betekent dat je zelf de foto maakt en er ook zelf duidelijk zichtbaar op moet staan. Bijvoorbeeld alleen een foto van je benen is dus niet goed. Het gevraagde item moet ook duidelijk op de foto staan en mag dus geen afbeelding op de computer of tablet zijn, tenzij dit gevraagd wordt.
 


Inmiddels staat de teller terug op nul en is er voor iedereen weer evenveel kans op de hoofdprijs. Ik kijk al uit naar hoe jullie de komende opdrachten gaan uitvoeren en verheug me weer op jullie creativiteit. Heel veel succes, maar vooral veel plezier in deze nieuwe Photohuntmaand.


Groetjes,
 
Marco