De winnaar van de Photohunt van november is….

06 December 2017

De winnaar van de Photohunt van november is….

De maand november is afgelopen en dat betekent dat het alweer december is. Een maand vol warmte en gezelligheid waar we veel bij elkaar zijn en natuurlijk ook lekker eten en drinken, iets waar ik heel erg van hou. En gezellig wordt het zeker, want niet alleen Jada is jarig, ook mijn lieve Leontine wordt 50 jaar en mezelf kan ik natuurlijk niet vergeten, want ook ik mag weer een kaarsje extra uitblazen. In december heerst de gezelligheid, mooie verlichting en natuurlijk de kerstboom, met daaronder misschien een aantal leuke cadeaus? Wie weet ligt mijn album ‘Thuis’ wel onder jouw boom…haha. Ik kijk erg uit naar deze maand!
 


En nu de nieuwe maand begonnen is, kunnen we ook weer een winnaar van de Photohunt bekend maken. Wat hebben jullie weer ontzettend leuke photohunts ingestuurd. Soms komen er de meest hilarische foto’s binnen! Ik geniet er echt van om te zien wat jullie allemaal uithalen om het snelst een leuke foto te maken. Jullie worden er steeds beter in! Want je kunt nog zo snel een foto willen maken, je moet maar net datgene wat we vragen bij je in de buurt hebben. En ik sta versteld hoe snel jullie zijn. Anja van Wijk was dolblij met haar 10 punten, toen ze als eerste de foto instuurde met de vuilniswagen. Dit vind ik wel het melden waard aangezien Anja in een rolstoel zit en dus niet zo snel kan zijn als ze zou willen. Fantastisch Anja, ben trots op je! Ook zie ik dat er mensen zijn die niet regelmatig mee doen, maar gewoon omdat ze het een keer leuk vinden. Af en toe mee doen is ook heel leuk en ook dat vind ik leuk om te zien!

De winnaar van deze maand heeft het spannend weten te maken, ze heeft een paar keer de tien punten binnen weten te halen waaronder de laatste twee dagen en kwam hiermee bovenaan te staan. Gefeliciteerd Suzanne Noya, jij hebt deze maand de Photohunt gewonnen en kunt binnenkort een hip kookschort in je brievenbus verwachten!
 


Iedere maand hebben we ook een originaliteitsprijs en vorige maand ging deze naar Petra Jakobs. Petra heeft hiermee een heel mooi uniek kussen gewonnen. Deze maand viel mijn oog op de foto van Maruchi van Harskamp. We vroegen die dag om een foto met mijn album ‘Thuis’, en hoe leuk is het dan als ze met haar vriendinnen deze foto maakt en ze alle vier mijn album hebben. Super leuk Maruchi! Jij hebt de originaliteitsprijs van deze maand gewonnen en kunt zaterdag iets lekkers thuis verwachten. Wel delen met je vriendinnen hè!

Omdat we graag willen dat iedereen even veel kansen maakt, stellen we het op prijs als een ieder zich aan de regels van de Photohunt houdt. Jullie weten natuurlijk heel goed hoe een selfie gemaakt moet worden. Jij en het voorwerp waar we om vragen moet duidelijk zichtbaar op de foto staan. Je maakt dus geen foto’s alleen van het voorwerp, en ook niet van een foto. Je moet zelf ook echt duidelijk in beeld zijn. Het is tenslotte een selfie. Het gebeurt toch nog dat we foto’s moeten afkeuren omdat dit bijvoorbeeld een oude foto is die je van je computer hebt overgenomen of jullie met speelgoed op de foto gaan. Ik hou samen met mijn lieve medewerkers heel goed in de gaten of jullie je aan de regels houden… hahaha! 
 
We beginnen weer bij nul en kijken uit naar wat jullie ons gaan sturen. Er zullen weer hunts met verschillende moeilijkheidsgraden tussen zitten waardoor het voor een ieder leuk is om mee te doen. Heel veel plezier met het maken van de selfies!
 
Groetjes,

Marco