De winnaar van de Photohunt van september is…

02 October 2018

De winnaar van de Photohunt van september is…

Wat gaat de tijd toch snel, want het is inmiddels alweer oktober. September was voor mij weer een drukke maand met als hoogtepunt De Vliegende Vrienden van Amstel Live! Wat een feestje was dat! Maar tussen alle bedrijven door hou ik nauwlettend de Photohunt in de gaten en ik zie dat jullie ook niet stil gezeten hebben. Er zijn weer veel opdrachten uitgevoerd en wat zijn sommige deelnemers toch snel. Er zaten deze maand weer hele leuke hunts tussen, zoals de opdracht met de wasmachine, stamppot, de blinddoek en het valt ook niet mee om jezelf te fotograferen als je in kleermakerszit moet zitten. Het verbaast me ook hoeveel mensen er een roze dekentje en een groene balpen in huis hebben.  
 


Het was deze maand weer heel spannend bovenin het klassement. Tot de 20e van de maand stond Mariska van Niersen bovenaan, maar Barbara Aberson wist vier dagen achter elkaar de snelste te zijn, waardoor het een nek-aan-nekrace werd aan de top van het klassement. Na deze spannende strijd mag uiteindelijk Barbara zich de winnaar noemen van de Photohunt van september. Gefeliciteerd Barbara!  Er zal binnenkort een mooie prijs naar je opgestuurd worden.

Bij het bekijken van alle leuke selfies, kijk ik ook altijd even naar één van de meest originele selfies. Vorige maand vond ik het erg lastig om een originele foto te vinden en daagde ik jullie uit om de originaliteit weer op te zoeken. Deze maand wist Anja van Wijk hier gehoor aan te geven. Bij bijna iedere selfie, die ze heeft gemaakt, had ze wel iets toegevoegd wat aan mij gerelateerd was. Ik zag bijvoorbeeld dat we samen stamppot aan het eten waren en dat de legpuzzel van ons samen een mooi plekje aan de muur heeft gekregen. Voor Anja is niet elke opdracht even makkelijk uitvoerbaar als voor de andere hunters. Naast haar onverminderde enthousiasme bij het hunten, vind ik het dan ook bewonderenswaardig dat ze probeert er iets extra’s aan toe te voegen. Gefeliciteerd Anja, je hebt de originaliteitsprijs echt verdiend! Er zal binnenkort iets moois jouw kant opkomen. 
 


Voor de genoemde winnaars nog even het volgende. Zou je je adresgegevens willen mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat we het pakketje naar het juiste adres kunnen verzenden?  

De spelregels zijn bij de meeste deelnemers wel bekend, maar wellicht voor de eventuele nieuwkomers zetten we de spelregels nog even op een rij, want je wilt toch niet dat je foto wordt afgekeurd, omdat deze niet aan de voorwaarden voldoet. De foto moet echt een selfie zijn en niet door iemand anders zijn gemaakt. Ook willen we echt het voorwerp zien die in de opdracht vermeld staat, dus als de vraag is; maak een foto van jezelf met een skateboard, dan moet het ook echt een skateboard zijn en geen foto van skateboard. Soms zijn de hunts wat moeilijker en lukt het niet direct om een selfie te maken en moet je echt op pad om de opdracht uit te kunnen voeren, maar dat maakt de Photohunt juist zo leuk. Regelmatig krijgen wij van jullie heel leuke ideeën via de mail gestuurd. Hier zijn wij heel blij mee, dus kom maar op met jullie suggesties en mail deze naar info@borsato-fanclub.

De nieuwe maand is al weer ingegaan dus dat betekent weer een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Niet alleen voor de hoogste score maar ook voor originaliteit. Heel veel plezier met de nieuwe Photohunts!

Groetjes,

Marco