De winnaar van de Photohunt van september is…

01 October 2019

De winnaar van de Photohunt van september is…

De maand september ligt net achter ons en wat was het weer een bijzondere maand. In de laatste week heb ik namelijk mijn single ‘Lippenstift’ gelanceerd, een samenwerking met rapper Snelle en John Ewbank, waar je hier alles over kunt vinden. Daarnaast mocht ik in België 4x Platina ontvangen voor ‘Hoe Het Danst’, nou je snapt wel dat september voor mij niet meer stuk kon. Inmiddels zijn we dus aanbeland in oktober, wat betekent dat gisteren de allerlaatste hunt in de photohuntwedstrijd is gespeeld. In de afgelopen drie jaar zijn er door jullie duizenden foto’s geüpload in de photohunt en wat heb ik genoten van het plezier waarmee jullie de opdrachten uitvoerden en jullie vindingrijkheid om een moeilijk uitvoerbare opdracht toch volgens de regels uit te kunnen voeren. Jullie lieten je echt niet voor één gat vangen. De opdrachten varieerden van makkelijk tot moeilijk en soms ook wel hilarisch. Want wanneer ga je nou met een getekende snor boven je lip op de foto of hoe zet je je voeten op de foto terwijl je zelf ook nog herkenbaar in beeld bent. En geloof me, dat laatste is soms best een uitdaging. 
 


Net als in andere maanden zaten er in deze laatste photohuntmaand best lastige opdrachten bij, zoals bijvoorbeeld een foto met een bordje Cameratoezicht, want waar vind je die zo snel? Deze hunt ging om 13.30.00 online en om 13.33.21 verscheen de eerste selfie al online. Dat vind ik wel heel snel, want je moet er toch voor naar buiten en weten waar je zo’n bord kan vinden. Ook het plaatsnaambord wisten jullie heel snel te vinden, Selvedina Veladzic had daar maar twee minuten voor nodig om haarzelf bij dit bordje te vereeuwigen en dat scheelde maar anderhalve minuut met de nummer twee. Verder zaten er opdrachten bij waar je anderen bij nodig had, zoals de selfie die je moest maken waarbij je schouder aan schouder stond met iemand of de selfie waarop je polonaise moest lopen. Haha, was leuk om te zien wie jullie allemaal aan hun jasje hebben getrokken om te helpen bij deze opdrachten.
 


De strijd om de topscore in de photohunt is geëindigd met de opdracht waarmee het drie jaar geleden begon: “Maak een foto van jezelf… met een kopje koffie!”
Het was een pittige strijd, want lange tijd wist Selvedina Veladzic met een flinke afstand bovenaan te blijven staan, maar in de laatste dagen werd de voorsprong kleiner. Daardoor werd het heel spannend of ze de toppositie wel zou behouden en was het belangrijk de opdrachten snel en juist uit te blijven voeren. Uiteindelijk ging toch Jolanda Dobbelaar er met de winst vandoor. Gefeliciteerd, Jolanda, je hebt het spelletje goed gespeeld en mag jezelf de winnaar van de maand oktober noemen. Jij wint die prachtige allerlaatste prijs, die in de photohunt wordt weggegeven. Omdat het de laatste keer was krijgen ook Miriam Korevaar, Mia Brant, Selvedina Veladzic, Suzanne Noya, Mariska V Niersen, Anja van Wijk, Ingrid Van Overbeek, Myrella van Doorn en Ineke Van Der Klaauw een prijsje, omdat zij, samen met Jolanda,  de eerste zijn die in het algemeen klassement staan. Willen alle winnaars een mailtje met hun adres sturen naar info@borsato-fanclub.nl?

Helaas komt er aan alle leuke dingen een eind en zal er geen nieuwe hunt meer online gezet worden, maar ik hoop dat jullie net zoveel plezier hebben beleefd als ik aan dit leuke spelletje en er met mooie herinneringen op mogen terugkijken. 

Groetjes,

Marco