De Winnaars van de Herfstvakantie-prijsvragen zijn bekend!

25 October 2014

De Winnaars van de Herfstvakantie-prijsvragen zijn bekend!

Mijn najaarstour is bijna teneinde, maar voordat het echt afgelopen mag ik eerst nog een aantal mensen blij gaan maken. Wat leuk!

In de herfstvakantie  stond er iedere dag weer een nieuwe prijsvraag op Borsato.nl en wat is er weer fanatiek meegepuzzeld. Vijf dagen lang kwamen er iedere dag weer honderden antwoorden binnen en daaruit bleek wel weer hoe groot de animo voor deze prijsvragen is. De hoofdprijs van deze prijsvragen is ook wel een hele leuke! Degene die de meeste vragen goed had krijgt twee kaarten voor de Duizend Spiegels Tour op 31 oktober in Eindhoven en mag gegarandeerd vooraan staan!

Van alle honderden deelnemers aan de prijsvragen bleven er uiteindelijk slechts 6 mensen over die álle antwoorden goed hadden. Uit deze laatste 6 is er één winnaar getrokken, Channou Janssen uit Veldhoven. Gefeliciteerd Channou, heel veel plezier bij mijn allerlaatste concert van deze tour in het Klokgebouw in Eindhoven!

Het leuke van deze prijsvragen is dat je niet elke dag mee hoeft te doen om te kunnen winnen en ook als je weer andere prijsvragen fout had kun je toch ook winnen, namelijk een Borsato verrassingspakketje! De computer heeft elke dag een prijswinnaar gekozen en deze 5 mensen vinden binnenkort een leuk verrassingspakket in hun brievenbus.
 

Angelique Winder uit Alkmaar
Hillie Hop uit Hierden
Manon Lesparre uit Almere 
Marian Haring uit Almere 
Simone van Luyn uit Groningen


In december is de kerstvakantie er alweer en ook dan zullen er weer nieuwe prijsvragen op Borsato.nl staan. Doen jullie dan ook weer mee?
 
Groetjes,

Marco