De winnaars van de kerstvakantie-prijsvragen zijn bekend!

06 January 2014

De winnaars van de kerstvakantie-prijsvragen zijn bekend!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en ik mag al een aantal mensen blij gaan maken. Wat leuk!

In de kerstvakantie stonden er iedere dag weer nieuwe prijsvragen op Borsato.nl en wat is er weer fanatiek meegepuzzeld. Twee weken lang kwamen er iedere dag weer vele honderden antwoorden binnen en daaruit bleek wel weer hoe groot de animo voor deze prijsvragen is. ?De hoofdprijs van deze prijsvragen is ook wel een hele leuke! Degene die de meeste vragen goed had mag aanschuiven bij een klein groepje prijswinnaars voor een exclusieve high tea waarbij natuurlijk ook ik aanwezig zal zijn.

Van alle honderden deelnemers aan de prijsvragen bleven er uiteindelijk slechts 8 mensen over die álle antwoorden goed hadden. Uit deze laatste 8 zijn er twee winnaars gekomen en dat zijn Sjoukje Postma uit Kollumerzwaag en Annemarie Zwarthoed uit Volendam.
Gefeliciteerd meiden, jullie ga ik heel snel zien!

Het leuke van deze prijsvragen is dat je niet elke dag mee hoeft te doen om te kunnen winnen en ook als je weer andere prijsvragen fout had kun je toch winnen, namelijk een Borsato verrassingspakketje! De computer heeft elke dag een prijswinnaar gekozen en deze 10 mensen vinden binnenkort een leuk verrassingspakket in hun brievenbus.

Lara Jansen uit Doornenburg
Shirley van Loenen uit Assen
Ella Mulder uit Leiden
Thea Mulder uit Alkmaar
Jochem Wijma uit Ede
Astrid van Hees uit Ravenstein
Marjo Coppens uit Veghel
Manon Lesparre uit Almere Poort
Anja van den Daele uit Opwijk (België)
Patricia van Bakkum uit Alkmaar


In februari is de voorjaarsvakantie alweer en ook dan zullen er weer nieuwe prijsvragen op Borsato.nl staan. Doen jullie dan ook weer mee?

Groetjes,

Marco