De winnaars van de Photohunt van april zijn…

01 May 2018

De winnaars van de Photohunt van april zijn…

De maand april is alweer voorbij gevlogen. We konden al genieten van een paar dagen heerlijk lenteweer en dat doet alleen maar uitkijken naar de zomer. Terwijl ik het hele land doorreis met mijn Clubtour ‘Thuis’, blijf ik natuurlijk jullie ook volgen in jullie Photohunt avontuur. En wat is het fijn om elke maand nieuwe gezichten te zien of terug te zien. Je hoeft dus zeker niet elke maand of elke dag mee te doen om kans te maken op de maandprijs.
Het blijft me ook telkens verbazen wat jullie allemaal in jullie directe omgeving liggen hebben. Ik zag paaseitjes, mandarijntjes, sateetjes, chocolademousse en cruesli. Binnen een paar tellen staan de eerste foto’s al online. Ik kreeg er spontaan honger van! Gelukkig poetsen jullie na het eten van al dat lekkers, jullie tanden met een roze tandenborstel. Ha ha!

Nog nooit was het zo spannend in de hoogste regionen van de puntentelling bij de Photohunt. Lange tijd leek het een spelletje ‘haasje over’ spelen. Op de voorlaatste dag was de stand gelijk en zou de allerlaatste opdracht misschien de winnaar aanduiden. Na het verschijnen van de opdracht ‘Maak een foto met een vogelhuisje!’ bleef de stand echter gelijk. Miriam Korevaar-Langendam en Mariska Van Niersen behaalden beiden 132 punten en gaan dus alle twee met de hoofdprijs aan de haal. Proficiat Miriam en Mariska! Jullie prijs komt zo snel mogelijk jullie kant op!

Elke maand kijk ik ook uit naar de originaliteit die jullie in de selfies stoppen. Vorige maand viel Annelies Krabhuis-Manten op in haar originaliteit door bij bijna elke foto iets creatiefs toe te voegen. Naast het feit dat ze super snel was in het maken van de foto’s was Miriam Korevaar-Langendam ook heel origineel in het bedenken van zinnetjes om haar foto op te vrolijken. Zo wenste ze de Photohunters een goeiemorgen, een fijne Koningsdag, een fijne zondag of een stralende dag! Als je zowel de Hunt van de maand kan winnen en tegelijkertijd originaliteit in je foto kan leggen, dan vind ik dat dit dubbel in de prijzen mag vallen. Proficiat Miriam, jij wint deze maand dus óók de prijs voor originaliteit.
 


Voor de genoemde winnaars nog even het volgende. Willen jullie je adresgegevens mailen naar, info@borsato-fanclub.nl, zodat we de gewonnen prijs naar het juiste adres kunnen verzenden?

De teller staat weer op nul, zodat iedereen weer evenveel kans maakt op de hoofdprijs. Ik kijk al uit naar de nieuwe opdrachten. Denk jij nu, ik heb een origineel idee voor de Photohunt, stuur ons dan een mailtje naar info@borsato-fanclub.nl en misschien zie jij deze op een dag wel verschijnen. Wie weet behaal jij dan wel eens de 10 punten!
Let wel op! Het is belangrijk dat de gemaakte foto een selfie is en het gevraagde voorwerp er duidelijk opstaat. Wordt er dus een pepermolen gevraagd, dan moet ik de pepermolen ook echt zien. Dus geen foto op de tablet of computer en ook geen speelgoed tenzij daar om gevraagd wordt.
Heel veel succes en vooral ook veel plezier!

Groetjes,

Marco

De teller staat weer op nul, zodat iedereen weer evenveel kans maakt op de hoofdprijs. Ik kijk al uit naar de nieuwe opdrachten. Denk jij nu, ik heb een origineel idee voor de Photohunt, stuur ons dan een mailtje en mogelijk zie jij deze op een dag wel verschijnen. Wie weet behaal jij dan wel eens de 10 punten!
Let wel op! Het is belangrijk dat de gemaakte foto een selfie is en het gevraagde voorwerp er duidelijk opstaat. Wordt er dus een pepermolen gevraagd, dan moet ik de pepermolen ook echt zien. Dus geen foto op de tablet of computer.
Heel veel succes en vooral ook veel plezier!


Groetjes,

Marco