De winnaars van de prijsvragen zijn bekend!

10 March 2014

De winnaars van de prijsvragen zijn bekend!

We hebben al een aantal heerlijke voorjaarsdagen gehad en ik mag ook nog prijzen gaan weg geven, wat leuk!

In de voorjaarsvakantie stonden er namelijk iedere dag weer nieuwe prijsvragen op Borsato.nl waar weer fanatiek aan is meegepuzzeld. Een week lang kwamen er iedere dag weer vele honderden antwoorden binnen en daaruit bleek wel weer hoe groot de animo voor deze prijsvragen is. ?De hoofdprijs van deze prijsvragen is ook wel een hele leuke! Degene die de meeste vragen goed had krijgt een mooie Pizzarette voor 4 personen, met jawel, mijn eigen unieke logo erop. Thuis je eigen pizzaatjes bakken is zo gezellig!

Van alle honderden deelnemers aan de prijsvragen bleven er uiteindelijk slechts 14 mensen over die álle antwoorden goed hadden. Uit deze laatste 14 is er één winnaar gekomen en dat is

Nicole Baas uit Waddinxveen

Gefeliciteerd, ik hoop dat je gaat genieten van overheerlijke mini pizza’s!

Het leuke van deze prijsvragen is dat je niet elke dag mee hoeft te doen om te kunnen winnen en ook als je enkele andere prijsvragen fout had, kun je toch winnen, namelijk een Borsato verrassingspakketje!
De computer heeft elke dag een prijswinnaar gekozen en deze 5 mensen vinden binnenkort een leuk verrassingspakket in hun brievenbus.

Celine Muller uit Zwammerdam
Marijke Meijer uit Schoonhoven
Jeanne Rutgers uit Berkel en Rodenrijs
Alina Huijskens uit Almelo
Sara de Wolf uit Culemborg


Eind april, als ik al druk bezig ben met de tour, begint de meivakantie alweer en ook dan zullen er weer nieuwe prijsvragen op Borsato.nl staan. Doen jullie dan ook weer mee?

Groetjes,

Marco