De winnaars van de Voorjaarsvakantie zijn bekend!

03 March 2015

De winnaars van de Voorjaarsvakantie zijn bekend!

Nog een aantal weken en dan zal er weer een fanclubweekend zijn waar ik opnieuw een aantal fans zal gaan verrassen, maar voordat het zo ver is mag ik eerst nog de prijswinnaars van de voorjaarsvakantie bekend maken. Wat leuk!  
In de voorjaarsvakantie stond er iedere dag een nieuwe prijsvraag op Borsato.nl en wat is er fanatiek meegepuzzeld. Eén week lang kwam er iedere dag weer vele honderden antwoorden binnen en daaruit bleek wel hoe groot de animo voor deze prijsvragen is. De hoofdprijs van deze prijsvragen blijkt ook wel een hele gewenste! Degene die de meeste vragen goed heeft mag op de fanclubdag een speeddate met mij houden. Een aantal minuten heb je mij dan even voor jezelf en mag je mij het hemd van het lijf vragen, uiteraard zullen hier ook foto’s van gemaakt worden! Aan het aantal inzenders en de bijgevoegde anekdotes kan ik opmaken dat het een zeer geliefde prijs is! Ik ga kijken of ik dergelijke prijzen vaker weg kan geven!

Van alle honderden deelnemers aan de prijsvragen bleven er uiteindelijk slechts 5 mensen over die álle antwoorden goed hadden. Uit deze laatste 5 is één winnaar gekomen en dat is Lisanne Maasland uit Epe.
Gefeliciteerd Lisanne, op de fanclubdag gaan we samen even gezellig kletsen!

Het leuke van deze prijsvragen is dat je niet elke dag mee hoeft te doen om te kunnen winnen en ook als je weer andere prijsvragen fout had kun je toch winnen, namelijk een Borsato verrassingspakketje! De computer heeft elke dag een prijswinnaar gekozen en deze 5 mensen vinden binnenkort een leuk verrassingspakket in hun brievenbus.

Annemieke Nobels uit Leiden
Henriette de Boer uit Sappemeer
Irma Willemsen uit Denekamp
Marijke Faassen uit Belfeld
Mary Verbogt uit Bergen op Zoom


Eind april is de meivakantie alweer en ook dan zullen er weer nieuwe prijsvragen op Borsato.nl staan. Doen jullie dan ook weer mee?

Groetjes,

Marco