De winnaars van de Zomervakantie-prijsvragen zijn bekend!

31 August 2014

De winnaars van de Zomervakantie-prijsvragen zijn bekend!

Het najaar is in zicht, maar voordat hij echt begint mag ik eerst nog een aantal mensen blij gaan maken. Wat leuk!

In de zomervakantie stond er iedere week weer een nieuwe prijsvraag op Borsato.nl en wat is er weer fanatiek meegepuzzeld. Zes weken lang kwamen er iedere week weer vele honderden antwoorden binnen en daaruit bleek wel weer hoe groot de animo voor deze prijsvragen is. ?De hoofdprijs van deze prijsvragen is ook wel een hele leuke! Degene die de meeste vragen goed had krijgt twee kaarten voor de Duizend Spiegels Tour op 20 september in Alkmaar incl. een lunch in mijn prachtige stad.

Van alle honderden deelnemers aan de prijsvragen bleven er uiteindelijk slechts 11 mensen over die álle antwoorden goed hadden. Uit deze laatste 11 is er één winnaar getrokken,  Marjo Coppens uit Veghel. Gefeliciteerd Marjo, heel veel plezier bij het concert in ‘mijn’ Alkmaar!

Het leuke van deze prijsvragen is dat je niet elke week mee te doen om te kunnen winnen en ook als je weer andere prijsvragen fout had kun je toch winnen, namelijk een Borsato verrassingspakketje! De computer heeft elke week een prijswinnaar gekozen en deze 6 mensen vinden binnenkort een leuk verrassingspakket in hun brievenbus.
 

Anneke Riemersma uit Earnewald (frl)
Nancy Donkervoort uit Arnhem
Tanja Melissen uit Noordwijkerhout
Angela van Eert  uit Nistelrode
Judith de Groot uit Bergschenhoek
Chantal Veldoen uit WilpIn oktober is de herfstvakantie weer en ook dan zullen er weer nieuwe prijsvragen op Borsato.nl staan. Doen jullie dan ook weer mee?
 
Groetjes,

Marco