Diana Ross bruist in Gelredome!

17 October 2009

Diana Ross bruist in Gelredome!

Hoewel alle Symphonica in Rosso concerten altijd een feest van herkenning waren vol grote hits, betrad ik dit keer een tikkeltje meer gespannen dan anders de tribune. Er heeft zich veel afgespeeld rondom deze concerten en dat neem je toch met je mee. Maar zodra ik de tribune op liep werd ik opgemerkt door de zaal wat een staande ovatie teweeg bracht. Volkomen overdonderd liet ik het hartverwarmende applaus over me heen komen! Wat een fantastische ontvangst!

De show van Diana Ross was echter ook fantastisch te noemen! Met haar zo herkenbare, emotionele stemgeluid bracht ze al haar grote hits ten gehore en wat heeft ze er ongelofelijk veel! Alleen in Amerika al heeft Miss Ross 18 nummer 1 hits op haar naam mogen schrijven! Bijna alle liedjes kende ik,  zowel liedjes die ze met de Supremes heeft uitgebracht als haar solo- en duetsuccessen. ‘Stop! In the name of love’, Reach out and touch’, ‘Endless love’, ‘Ease on down the road’, ‘I’m coming out’, ‘Upside down’, het is slechts een kleine greep uit de indrukwekkende setlijst. Het decor was wederom buitengewoon zoals we dat van Symphonica in Rosso gewend zijn, maar ook de dansers en uiteraard het orkest waren weer top!

Het was een avond om in te lijsten!

Alain Clark mocht het voorprogramma verzorgen en vond dat een grote eer. Maar ook Diana was erg onder de indruk van Alain, wat erg leuk was om te horen!

Na de show heb ik Diana heel kort even de hand mogen schudden, ze is een kleine maar grootse vrouw.

De tweede avond was minstens zo bijzonder! Sterker nog, de vlam vloog in de pan, het bruiste! Publiek was uitgelaten, Diana was duidelijk in haar element, het was een geweldige avond. Ook deze keer konden we Diana even ontmoeten, wat zoals je aan de foto’s ziet, een groot succes was!

Symphonica in Rosso 2009, een concertreeks om nooit te vergeten!

Groetjes,

Marco

P.S. Op Youtube staan inmiddels vele amateurfilmpjes. Ze zijn niet allemaal even goed wat betreft beeld en geluid, maar ze geven wel een goede impressie van de fantastische avond!