‘Dichtbij’ een spannende periode!

07 June 2011

‘Dichtbij’ een spannende periode!

Sinds het bekend maken van de najaarstour zijn de reacties overweldigend geweest en de kaartverkoop ging zo snel dat we eigenlijk al direct extra data toe moesten voegen. Hoewel het nog een paar maanden zal duren voordat we met de eerste show van start gaan heb ik er nu al zo veel zin in! De concerten zoals ik deze in mei in het GelreDome en het Sportpaleis heb gegeven zijn fantastisch om te doen en het is bijzonder te merken hoe je in zo’n grote zaal toch bijna de sfeer van een huiskamer kunt creëren.


Ondanks dat er tienduizenden mensen in de zaal zitten voel je ook daar vaak de intimiteit en het samenspel tussen mij, mijn bandje en het publiek.

Over een paar maanden draaien we de rollen om, dan komen jullie niet massaal naar het GelreDome of het Sportpaleis maar trek ik met mijn bandje weer het land in. Ik kom naar jullie! Het idee dat ik over een aantal maanden eindelijk weer eens in theaters, hallen en zalen zal staan in de diverse prachtige provincies, dat ik jullie allemaal bijna letterlijk in de ogen kan kijken tijdens mijn concerten, vind ik een geweldig vooruitzicht!

Als ik de touragenda bekijk zoals die nu staat is het natuurlijk wel heel gaaf om het ene moment in het Limburgse Kerkrade te staan met zijn zachte G en zijn bourgondische bestaan en kort erop helemaal naar het noorden van het land af te reizen om in Groningen te staan met zijn eigen dialect en prachtige centrum dat ooit is verkozen tot beste binnenstad van Nederland.

Over elke plaats die we tijdens deze tour aandoen is wel iets bijzonders te vertellen. Zullen we die bijzonderheden, de mooie overeenkomsten en juist ook die hele leuke verschillen met zijn allen ontdekken tijdens deze tour? En als ik iets niet vergeet is het wel mijn Belgische vrienden tijdens deze tour te bezoeken want na de fantastische optredens in het Sportpaleis is me weer eens duidelijk geworden hoe warm de band met onze zuiderburen is.

Vanaf de zomer is mijn agenda letterlijk bomvol en niet alleen met de voorbereidingen voor deze najaarstour maar dan begint ook het nieuwe seizoen van The Voice Of Holland waarin ik dit jaar coach mag zijn. Ook daar heb ik enorm veel zin in maar het houdt wel in dat ik maar weinig tijd over houd voor andere dingen. Het is zelfs zo dat we druk aan het zoeken zijn naar een geschikte datum voor de jaarlijkse fanclubdag en dat dit minder makkelijk is dan voorgaande jaren. Al jaren is deze in oktober of november maar bijna al mijn weekenden zitten dit najaar al vol. Jullie horen vanzelfsprekend binnenkort meer! Er gaat in ieder geval weer een ontzettend leuke, spannende en enerverende tijd aankomen en reken maar dat ik zin in heb mijn schouders eronder te zetten!

Als je nog geen kaarten voor de najaarstour Dichtbij On Tour hebt gekocht en je zou er toch wel graag bij willen zijn, HIER lees je alle informatie over de diverse data en waar ik precies bij jou in de buurt kom.

Groetjes,

Marco