Dochters op bruiloft favoriet

05 January 2012

Dochters op bruiloft favoriet

Op de Love & Marriage-beurs is, zoals elk jaar, aan aanstaande bruidsparen gevraagd welke Nederlandse artiest zij het liefst op hun huwelijk zouden laten optreden. Wat een eer om te horen dat ik als favoriete artiest ben gekozen en nog wel met het prachtige nummer ‘Dochters’.

Bij concerten geniet ik tijdens dit liedje met name van alle vaders en dochters die ik samen knus bij elkaar zie staan. Ook voor mij blijft het elke keer weer speciaal om dit te lied te zingen, want wat gaat de tijd toch snel… Iedereen die een dochter heeft zal het liedje met extra emoties horen, maar vergeet niet, iedere vrouw ís natuurlijk een dochter. Dat juist dit liedje dus geschikt is voor bijvoorbeeld het moment waarop een vader zijn dochter de bruid ‘weggeeft’ kan ik me dan ook heel goed voorstellen!

 

 

Wat ik ook speciaal vind en even met jullie wil delen is dat Dochters op nummer 9 staat van meest aangevraagde platen tijdens 3FM Serious Request. Er zijn zoveel mooie en bijzondere liedjes en ik ben daarom ook best een beetje trots dat Dochters een prachtige plek in de top 10 meest aangevraagde platen heeft gekregen!

Aan het begin van elk jaar wordt er ook altijd even terug gekeken naar het afgelopen jaar. 2011 was voor mij een jaar dat weer vol stond van leuke activiteiten. Ik hou jullie daarvan ook graag op de hoogte via twitter.
Nu las ik afgelopen week dat ik de meest besproken BN’er in de categorie muziek was van 2011. Jullie hebben met z’n allen dus wel heel veel over mij getwittert…
Ik ben eigenlijk best nieuwsgierig waar al die berichtjes dan over gingen, haha.

 

Groetjes,

Marco