Door naar de tweede stemronde voor de 100%NL Awards!

04 January 2017

Door naar de tweede stemronde voor de 100%NL Awards!

Fantastisch!!! Al weken wordt er door jullie druk gestemd voor de 100%NL Awards en vandaag hoorde ik dat ik tot de finalisten voor deze awards behoor! Eerder vertelde ik jullie al waarom deze awards voor mij zo bijzonder zijn en dat ik het altijd speciaal blijf vinden om weer genomineerd te zijn. Dat ik door ben naar deze tweede stemronde geeft aan hoe enthousiast jullie hiervoor gestemd hebben en dat vind ik te gek! Ik ben na de eerste stemronde nog steeds genomineerd in maar liefst twee categoriën, namelijk ‘Zanger van het Jaar’ en ‘Hit van het Jaar’ voor mijn duet met Matt Simons: ‘Breng Me Naar Het Water’. Er zijn zoveel getalenteerde en muzikale collega’s die meedingen dat het voor mij totaal niet vanzelfsprekend is voor deze twee categorieën door te zijn naar de tweede stemronde. Dat dit wel het geval is, dat heb ik helemaal aan jullie te danken en daarom hiervoor vast een dikke dank jullie wel!

Wat ik ook te gek vind is dat ook ‘mijn’ Voicewinnares Maan door is naar de tweede stemronde met haar nominatie voor ‘Doorbraak van het Jaar’. Dat is iets waar ik ontzettend trots op ben en volledig achter sta. Maan barst van het talent en een doorbraak is ze zeker!
Twee andere finalisten uit mijn eigen Team Borsato zijn ook door naar de tweede stemronde dus ik gloei nog even door van trots. Julia Zahra en O’G3NE zijn ook door en op hen kun je stemmen in de categorie ‘Zangeres van het Jaar’. De drie meiden van O’G3NE zijn daarnaast ook nog eens genomineerd voor de award voor ‘Album van het Jaar’ met hun album ‘We Got This’. Heerlijk om te zien dat zij ook gewaardeerd worden om hun muzikale kwaliteiten. O’G3NE dingt ook nog eens mee naar de award voor ‘Muziekmoment van het Jaar’ met hun vertolking van ‘Clown’ in het televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Of zij deze award ook daadwerkelijk in de wacht hebben gesleept zal op 9 januari a.s. bekend gemaakt gaan worden. 

En dan nu de tweede stemronde waarbij alle tellers weer op nul gezet zijn en elke stem weer telt. Natuurlijk wil ik op 7 februari dolgraag met één of zelfs beide awards vanaf de A9Studio’s naar huis gaan, maar daarvoor heb ik jullie stemmen hard nodig want de competitie is zwaar! Stemmen kan via deze link of de stemknop hiernaast. Ik hoop dat jullie net zo fanatiek stemmen als tijdens de eerste stemronde en… stemmen, dat kun kun je elke dag weer opnieuw doen. Denken jullie iedere dag even aan me? Haha!

Overigens kun je zelf bij de uitreiking van de 100% NL Awards aanwezig zijn om te zien of ik tot de winnaars behoor. Er zullen optredens van O’G3NE, Nick & Simon, Diggy Dex zijn, plus een set van dj/producer Sam Feldt. Kaarten kosten € 15,- excl. servicekosten en zijn te koop via www.100p.nl.

Mag ik jullie stem, voor mijn stem 🙂

Groetjes,

Marco