Dromen Durven Delen nu overal verkrijgbaar!

16 November 2010

Dromen Durven Delen nu overal verkrijgbaar!

Vanaf 19 november is mijn nieuwe album Dromen Durven Delen – 3Dimensies eindelijk in de winkelsverkrijgbaar. Tijdens de luistersessie die vorige week in Carré in Amsterdam plaatsvond met pers, genodigden en prijswinnaars kreeg ik al heel veel positieve reacties en juist omdat dit een album is dat persoonlijker is dan ooit, is dat goed om te horen.

Voor de opnamen van dit album zijn John Ewbank en ik heel dicht tot elkaar gekomen, we waren maar met één ding bezig: het maken van muziek. Dat was niet alleen een heel intensief maar zeker ook heel mooi proces. Er is een album uit voortgevloeid waar ik ongelofelijk trots op ben! Op deze plaat staan nummers over eigenlijk alles waar het leven over gaat: vriendschap, teleurstelling, optimisme, liefde… De liedjes zijn heel divers, van gevoelige ballads tot up-temponummers.

De titel van het album drukt perfect uit waar ik voor sta: Dromen. Durven. Delen. Het gaat meer dan ooit om de muziek. Muziek maken, energie delen, plezier hebben, leven. Er is de afgelopen periode veel gebeurd. Maar iedere hobbel in de weg leidt tot verdieping en al deze indrukken hebben hun weg gevonden in de muziek. Muziek is driedimensionaal. Het is een samensmelting van muziek, tekst en artiest, en ook de muziek zelf bestaat uit meerdere lagen.