Droombruiloft met Marco!

01 July 2009

Droombruiloft met Marco!

PERSBERICHT!

DANIELLE EN PAUL UIT WESTERHOVEN WINNAARS SKY RADIO DROOMBRUILOFT MET MARCO BORSATO!

Maandagmiddag heeft Sky Radio 101 FM Daniëlle Compen en Paul van Poppel uit Westerhoven verrast met een speciale videoboodschap van Marco Borsato met het nieuws dat zij de droombruiloft op 09-09-09 hebben gewonnen. Marco Borsato zal samen met de burgemeester van Haarlemmermeer het gelukkige stel in de echt verbinden.

In de videoboodschap spreekt Marco Borsato het toekomstig bruidspaar toe en vertelt dat ze een geheel verzorgde Sky Radio Droombruiloft hebben gewonnen.

Marco zal samen met de burgemeester van Haarlemmermeer het huwelijk in de Dakotalounge op Schiphol sluiten. Bovendien zal de zanger na afloop van de ceremonie het bruidspaar toezingen. Na de huwelijksplechtigheid, waarvoor het gelukkige paar maar liefst 101 gasten mag uitnodigen, stappen zij direct op het vliegtuig voor een droomreis naar het prachtige eiland Mauritius.

Daniëlle Compen en Paul van Poppel: ”We wilden al heel lang trouwen maar het kwam er steeds niet van. Twee jaar geleden kregen we een nieuw huis en kort daarna werd ons dochtertje geboren. De Sky Radio Droombruiloft met Marco Borsato was een kans uit duizenden! Nu kunnen we eindelijk trouwen wat we al zo lang wilden. Echt helemaal te gek. Bedankt!”

In twee weken tijd hebben maar liefst 1698 koppels zich via Skyradio.nl opgegeven om kans te maken op de droombruiloft.  

Afgelopen week konden alle Sky Radio 101 FM-luisteraars, vrienden, familie en collega’s hun stem uitbrengen op hun favoriete stel. Hieruit zijn de 101 koppels met de meeste stemmen gekomen. Uit deze koppels is door de computer het winnende stel gekozen dat op 09-09-09 in de echt zal worden verbonden.

Gefeliciteerd, Daniëlle en Paul, we gaan er samen een onvergetelijke dag van maken!

Groetjes,

Marco