Dubbel platina voor Wit Licht!

18 September 2008

Dubbel platina voor Wit Licht!

Na vier jaar heb ik weer een nieuw album uitgebracht. Geloof me, dat vind ik megaspannend! Zelf ben ik heel erg blij met het resultaat wat we met zijn allen bereikt hebben, maar het blijft een heel eng proces. Tijdens het inzingen zijn de liedjes nog van mij, maar als het album uit is, is het opeens van iedereen. En dat is heel eng! 

Vandaag was ik echter op bezoek bij RTL Boulevard. Ik mocht daar komen vertellen over Wit Licht, in alle opzichten. De film, de tour en natuurlijk ook het album wat vrijdag 19 september in de winkels ligt. Ik beantwoordde wat vragen, Winston vroeg me hoeveel platen ik dacht te gaan verkopen. Tja, daar kan ik natuurlijk geen zinnig woord over zeggen, ook voor mij is dat spannend of misschien is het juist voor mij spannend. Het is zeker niet vanzelfsprekend dat een nieuw album de winkel uit gaan vliegen, daar ben ik me terdege van bewust.

Maar, ineens toverde Albert een lijst onder zijn desk vandaan en vertelde me dat van het album Wit Licht in de voorverkoop al ruim 120.000 stuks waren verkocht. Dat betekent dus dat Wit Licht al de status van dubbel platina heeft! Ik was volkomen overrompeld en het enige wat ik uit kon brengen was: “Wauw!”

Het mag duidelijk zijn dat ik echt aangenaam verrast was. Blijkbaar hebben mijn fans een groot vertrouwen in het nieuwe album omdat ze ‘m zonder te luisteren besteld hebben. 

Ik lees jullie reacties wel in het gastenboek, op het prikbord en natuurlijk ook op de Borsatoweblogjes. Heb je vanavond RTL Boulevard gemist? Hier kan je het stukje terugzien waarop ik in de studio was.

Rest mij nog één ding te zeggen: DANK JULLIE WEL!!

Groetjes,

Marco