Duizend Spiegels in België!

25 November 2013

Duizend Spiegels in België!

[ UPDATE ]
Inmiddels is vrijdag 23 mei 2014 aan de tourlijst toegevoegd! Ook voor deze show kun je nu kaarten reserveren!


Op woensdag 20 november was ik in België om mijn nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ en de gelijknamige concerttour aan te kondigen. Ik ben blij te kunnen zeggen dat het wederom gelukt is om volgend jaar ook een concert te kunnen geven in het Antwerps Sportpaleis! Het voelt voor mij echt als thuiskomen omdat het een plaats is waar ik heel graag met mijn band kom spelen.

Het concert in het Sportpaleis vindt plaats op woensdag 21 mei 2014. Wil jij hier ook bij zijn, koop dan snel je kaarten want de verkoopgaat erg hard! Kaarten kun je via deze link bestellen:  http://www.teleticketservice.com/tts/nl/kalender/muziek/marco_borsato 

Alleen via de officiële kanalen is toegang tot het concert gegarandeerd en ben je ervan verzekerd dat je niet te veel betaalt. Bestel dus uitsluitend via Teleticketservice!

Let op: indien je rolstoelgebonden bent, dan heb je speciale rolstoelkaarten nodig om plaats te kunnen nemen op het rolstoelplatform. Jij en jouw begeleider dienen allebei een ‘rolstoel-begeleidersplaats’ te boeken. Deze dien je telefonisch te bestellen. 
Vanuit België:  070.345.345 (€0.30 / min)
Vanuit Nederland:  0900.45.000.45 (€0.45 €/min).

Vanaf vandaag ligt ‘Duizend Spiegels’ ook in België overal in de winkel en na twee zeer geslaagde signeersessies in Nederland in Utrecht en Ede zal ik op woensdag 4 december ook in België in de MediaMarkt in Hasselt mijn nieuwe album komen signeren!
De sessie zal in de avond plaatsvinden van 17.30 uur tot 18.30 uur. Je vindt deze MediaMarkt aan de Sint Josefsstraat 10.1.1 3500 Hasselt België. 

Zie ik jou in België?

Groetjes, Marco