Een Emmy Award voor The Voice!

23 September 2013

Een Emmy Award voor The Voice!

Op zondagavond 22 september werden in het Nokia Theatre in Hollywoord de meest prestigieuze televisieawards uitgereikt; de Emmy Awards. The Voice was één van de genomineerden voor de Emmy Award voor Reality Competition. Met de moordende concurrentie van zeer populaire televisieprogrammas als Dancing with the Stars, Project Runway, So You Think You Can Dance, Top Chef en The Amazing Race was er niet op gerekend dat The Voice deze Emmy in de wacht zou slepen. Niets bleek echter minder waar want de Emmy ging wel degelijk naar The Voice, bedenker van The Voice John de Mol, was dan ook volkomen overdonderd.

John is een absolute visionair op TV-gebied. Met zijn vakmanschap, expertise, drive en visie is hij onderscheidend in niet alleen Nederland maar in talloze landen over de hele wereld. De Voice is één van de meest innovatieve talentenshows ooit. Het doet recht aan het talent, aan de muziek en aan televisie. De internationale erkenning waar de Emmy voor staat past bij de onuitwisbare stempel die John de Mol heeft gedrukt op televisie in het algemeen en op het fenomeen talentenjachten in het bijzonder.

Een week eerder sleepte The Voice twee kleinere Emmys in de wacht in de categorie lichtontwerp en regie. Dit was op zich al een prachtige erkenning voor een programma dat met zoveel liefde en inzet gemaakt wordt maar deze Emmy voor het gehele programma is onvoorstelbaar mooi.

Ik wil dan ook graag van de gelegenheid gebruik maken niet alleen John de Mol maar ook het team van Talpa, mijn medecoaches, presentatoren Martijn en Wendy en tevens Jeroen van der Boom, Angela Groothuizen, Roel van Velzen en Nick en Simon te feliciteren met deze prachtige Emmy. Ten slotte stonden zij allen aan de bakermat van één van de populairste televisieprogrammas op dit moment.

Nu ik jullie toch vertel over het winnen van prestigieuze prijzen, in Nederland kennen we de Televizierring en vorig jaar wonnen wij deze met The Voice of Holland. Dit jaar is mijn lieve vriendinnetje Wendy van Dijk genomineerd voor de Zilveren Televizier-ster vrouw en natuurlijk wil ik jullie daar even op wijzen want er kan op haar gestemd worden via http://www.televizier.nl/ring2013 . Wie ook genomineerd zijn, en dan voor de Zilveren Televizier-ster man, is Martijn Krabbé, medepresentator van Wendy bij The Voice of Holland maar ook mijn medecoach Ali B.

Alle reden om op hen te gaan stemmen want wees nou eerlijk, ze doen het toch fantastisch?

Groetjes,

Marco