Een explosie aan geweldige reacties concerten De Kuip

01 June 2019

Een explosie aan geweldige reacties concerten De Kuip

Wat een spectaculaire avonden hebben we al gehad in De Kuip! En het is nog lang niet afgelopen! Gisteren hebben we een rustdag gehad en had ik de tijd om de recensies en reacties van het publiek te lezen en kon ik alles een beetje tot me door laten dringen. En daar werd ik toch wel stil van hoor! Van de AD, de Telegraaf tot aan RTL Boulevard, ze zijn allemaal zo tof! Ik heb nog nooit zulke prachtige recensies gehad. 
 


De single ‘Hoe Het Danst’ doet het ook echt fenomenaal en is echt een grote hit. In alle lijsten schiet de single omhoog en in de Top 40 heeft ‘Hoe Het Danst’ de derde plek behaald en is daarmee mijn 21ste nummer dat de top 3 van de Top 40 heeft weten te bereiken.
 

 


Het is bizar wat ik nu allemaal weer meemaak, maar ik besef maar al te goed… zonder publiek geen podium! En daarom doen jullie positieve en blije reacties mij ook echt enorm veel! Ik geniet van al jullie foto’s en filmpjes. Ik heb op mijn instagram account al een collage gemaakt van mensen die de hashtag #MBDK hadden gebruikt. Ga je nog naar De Kuip, vergeet dan niet de hashtag #MBDK te gebruiken en wie weet zie je jouw foto terug in mijn collage.
 


Mijn gastartiesten zijn ook zo te gek! Zo geweldig dat jullie hen ook omarmen en ze zich zo welkom laten voelen, maar ze zijn ook zo dankbaar naar mij toe. Ik voel me vereerd met deze mensen om me heen. En wat dacht je van mijn geweldige bandje dat ook zo waanzinnig staat te spelen.
We gaan nog drie keer flink knallen, hopelijk tot dan!
 


Groetjes,

Marco

Met dank aan SetVexy en Bart Heemskerk voor de foto`s.