Een gezellige Barbecue Team Borsato 2018!

06 September 2018

Een gezellige Barbecue Team Borsato 2018!

Inmiddels zijn we volop bezig met The Voice Senior waarbij de Blind Auditions er alweer op zitten. Deze vrijdag zijn de Knock-Outs en op vrijdag 14 september zal de finale zijn. Het is weer heel spannend, want de talenten zijn ontzettend goed! Ook zitten The Blind Auditions van The Voice Kids er alweer op en heb ik een mooi Team bij elkaar weten te sprokkelen. Wat een talentjes zitten er weer bij! Ze zijn zo eerlijk en puur, maar ook zo ongelofelijk enthousiast. We zijn dus heel druk bezig met het coachen van alle talenten. En als je in Team Borsato zit, dan weet je… er komt een BBQ aan!
 

 
 
 
 


Zaterdag 1 september was dan ook de bekende Borsato BBQ, die voor de zesde keer plaatsvond en zo kon ik de kandidaten van het nieuwe seizoen wat beter leren kennen. Maar ook was het heerlijk om samen te komen en bij te praten met de kandidaten van alle vorige seizoenen. Veel jonge kandidaten die voorheen gebracht werden door hun ouders kwamen nu alleen in hun auto, want inmiddels hebben ze hun rijbewijs gehaald. Maar ook talenten van The Voice of Holland blijven zich ontwikkelen. Zo hebben Sharon Doorson, Dominique Eissing, Linda Smeets en Jan Hendrik Niemeijer in de afgelopen periode een kindje gekregen. Is Dominique Rombouts vanaf haar huwelijksreis linea recta naar de BBQ gekomen en zijn een aantal kandidaten verschrikkelijk verliefd! Zo leuk! 
Het is ook ontzettend leuk om te ontdekken hoe sommige carrieres zich ontwikkelen. Tommie Christiaan bijvoorbeeld heeft een hoofdrol in On Your Feet gehad, met Vajèn van den Bosch, zat in de Beste Zangers van Nederland, speelde Jezus in de Passion en gaat een theatertour doen! OG3NE gaat een kerstspektakel verzorgen, eerder genoemde Vajèn heeft opnieuw een hoofdrol in een musical te pakken én schittert binnenkort in een film waar ze de dochter speelt van… mijn eigen Leontine! Ik heb inmiddels zo’n 200 kandidaten gecoacht en daarvan kwamen er zo’n 130. Maar om een barbecue te regelen voor zoveel personen is nogal wat, kan ik je vertellen. Want zorg maar eens voor voldoende eten en drinken, en waar kan een ieder zijn of haar auto kwijt? Allemaal dingen die geregeld moeten worden en met een fantastisch team die dit in goede banen heeft weten te leiden is het weer gelukt. Zoals jullie weten roep ik altijd ‘Eens Team Borsato, altijd Team Borsato’. Ondanks dat mijn eigen agenda altijd propvol staat en het dus best wel eens moeilijk is om tijd te vinden probeer ik mijn kandidaten zo goed mogelijk te steunen en te helpen in hun muzikale ontwikkeling. Het is niet gemakkelijk, want het Team wordt steeds groter, maar ik probeer er voor ze te zijn als ze vragen hebben of tips nodig hebben. Ik heb dus nog regelmatig contact, met de één wat meer dan met de ander, maar ik ben hun coach en dat neem ik serieus. Ik vind het dan ook te gek dat zoveel mensen gehoor aan de uitnodiging hebben gegeven.Begin van de middag arriveerden de kandidaten en al snel hebben we de BBQ aangestoken. Er was heel veel lekkers, zoals vlees, vis, fruit, diverse salades en heel veel stokbrood. Maar ook stond er een heuse Italiaanse ijskraam waar iedereen van heerlijke ijsjes kon smikkelen. En dat werd gedaan kan ik je zeggen, ze waren echt heerlijk! Er stonden weer vele springkussens, waar zowel jong als oud zich prima op vermaakte! Er werd ook veel gekletst, want hoe leuk is het om met elkaar je ervaringen te delen. De ietwat oudere kandidaten konden veel tips aan de jongere kandidaten geven en dit werd dan ook volop gedaan, maar ook andersom kwam veel voor. Sommige jonge kandidaten hebben inmiddels al zoveel ervaring! Er was muziek, er was veel muziek, welke de kandidaten zelf verzorgden. Er werd gezongen van jong (9) tot iets ouder (69), zowel alleen als met elkaar en het klonk weer geweldig! Ik heb genoten en ik werd bedolven onder heel veel warmte en liefde! En ik denk dat al mijn kandidaten net zo hebben genoten als ik, want wat hebben we wat af gelachen!
 

 
 
 
 


De BBQ voor volgend jaar staat alweer gepland en deze zal plaatsvinden op zaterdag 7 september en hoop dat ik dan een ieder weer ga zien!

Groetjes,

Marco
 


P.S. Met dank aan Eric Bus, Martine Westerlaken en Nathalie Thielen voor de foto’s!