Een Gouden Plaat voor ‘Magic’!

29 January 2015

Een Gouden Plaat voor ‘Magic’!

De meiden van O’G3NE zijn na de finale van The Voice Of Holland zeker niet stil gaan zitten. Ze zijn bezig met een nieuwe single en treden tevens heel veel op. Ik ben ontzettend trots dat ze momenteel elke avond bij De Vrienden Van Amstel Live op het podium staan. Dit grootse muziekevenement is toch een beetje voor de artiesten van de gevestigde orde en dat zij daar nu al staan zegt iets over hun talent en potentie. Het geeft ook aan hoe geliefd ze zijn want ze worden door het publiek en collega’s met liefde omarmd. Ze zingen daar met oa Waylon en Miss Montreal, wat dan ook te gek klinkt! Ze brengen helaas niet ook hun nummer ‘Magic’ ten gehore, dat had ik extra cool gevonden! Deze single hebben we speciaal voor de finale van The Voice Of Holland opgenomen. De zusjes wisten heel goed waar het nummer over moest gaan, waarna Rick Vol, de vader van de meisjes het lied schreef. Samen met Rick en mijn muziekproducer Ton Dijkman heb ik deze single met veel plezier geproduceerd.

De manier waarop de zusjes van O’G3NE dit nummer zingen heeft ook echt iets magisch en het is dan ook een geweldig succes geworden. En dat werd vanavond tijdens de opnamen van All You Need Is Love beloond met een Gouden Plaat! Ze wisten niet beter of ze mochten hun single ‘Magic’ daar ten gehore brengen, maar er bleek dus nog een extra verrassing te zijn. Ik ben geweldig trots op Lisa, Shelley en Amy en het is ze meer dan gegund!

Ook zo leuk dat ze in hun euforie niet alleen direct elkaar feliciteren maar ook hun moeder bellen! Overigens heb ook ik hiermee een nieuwe mijlpaal bereikt. Want het is mijn eerste gouden plaat als producer! Ik ben ongelofelijk blij en trots dat we samen zoiets moois hebben mogen maken!
Smaakt naar meer, kan ik je vertellen! Het wordt hoe dan ook weer een mooi jaar!

Groetjes,

Marco